Kopen van een vakantiewoning in Side / Turkse Riviera!!

N.o.t.k.
1872sinds 16 dec. '15, 21:49
Deel via
of

Kenmerken

Aantal personen8
TypeAppartement
LiggingRecreatiepark
OmgevingAan zee
Aantal slaapkamers1 slaapkamer
VerhuurderBemiddelingsbureau
Extra'sTv, Wasmachine, Zwembad, Afwasmachine, Airconditioning, Internet, Kinderbed, Speeltuin, Tuin

Beschrijving

Bij Verkoopbemiddeling bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u uw droomhuis gaan kopen aan de Turkse Riviera? 

Dreamhouse-WiDiDi: "De enthousiaste Side-specialist die u graag van dienst is op basis van onze kennis en ervaring"!

- Bemiddeling. Voor het kopen of verkopen van een vakantiewoning, appartement, duplex of villa kunt u gedegen advies inwinnen bij ons. Door onze vele en goede contacten in Side met aannemers, makelaars en projectontwikkelaars kunnen wij u een ruim aanbod en een grote diversiteit van vakantiewoningen aanbieden. Wij hebben geen duur kantoor, geen uitgebreide website, waardoor er geen hoge commissies betaald hoeven te worden, maar kennen vooral de markt in Side. Doe hiermee uw voordeel: Neem contact met ons op via:
- E: info@dreamhouse-wididi.nl
- T: 013 - 536 58 37
- M: 06 - 2930 93 93
U kunt bij ons terecht voor bv. een appartement met 1 slaapkamer met 1 badkamer en een gemeenschappelijk zwembad TOT een vrijstaande villa op eigen grond met prive-zwembad met 6 slaapkamers en 5 badkamers. U krijgt van ons een vrijblijvend en neutraal advies. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Dreamhouse-WiDiDi: een vertrouwd adres!

U kunt geheel vrijblijvend advies bij ons inwinnen over allerlei zaken die passen bij het aankooptraject.Wij denken dan bv. aan:
- Wat zijn uw wensen / eisen t.a.v. uw aan te kopen vakantiewoning?
- Welke locatie hebt u op het oog? Dichtbij strand of centrum of juist verder weg?
- Bent u op zoek naar een bestaande of niewbouw appartement, villa of duplex?
- Hoeveel slaapkamers en badkamers stelt u op prijs?
-
Wilt u een gemeenschappelijk zwembad op het project of een eigen prive-zwembad?
- Welke faciliteiten moeten er op het complex aanwezig zijn?
- Wat is bij benadering uw budget?
- Koopt u deze woning alleen voor eigen gebruik of wilt u ook verhuren?

Wij hebben onze eigen ruime ervaring t.a.v. de verhuur van onze eigen appartementen. Wij weten waar een vakantiegast op let, wat hij belangrijk vindt. Daarin zullen wij u zeker adviseren tijdens het aankooptraject als u er niet alleen zelf gebruik van wilt maken, maar ook een goed verhuurrendement nastreeft.Niet alleen tijdens uw zoektocht naar een geschikte vakantiewoning zullen wij u begeleiden met onze kennis en ervaring. Maar ook bij de overdracht van de woning op uw naam, bij het openen van een evt. bankrekening in Turkije of bij het afsluiten van de noodzakelijke verzekeringen kunt u op ons rekenen. Zelfs daarna zijn wij er nog steeds voor u. Indien gewenst helpen wij u bij de inrichting van uw vakantiewoning. Etc. etc.
Wij waren destijds blij met de adviezen die wij gekregen hebben. Nu zijn wij blij deze kennis en ervaring met u te mogen delen. Vanuit mijn financiele achtergrond kan ik u uitstekend adviseren. Eerlijk en oprecht zijn onze kernwaarden!

Neem direct contact met ons op en wij begeleiden u graag in het aankooptraject. Natuurlijk hoort daar een Bezichtigingsreis naar Side bij.
Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan direct contact met ons op. Wij reageren altijd snel op onze mailtjes, maar zeker binnen 1 a 2 dagen.

Ons uitgangspunt is: Wij zijn pas tevreden, als u teverden bent!

Wij hopen spoedig van u te horen.

Gerard en Kim
namens het Dreamhouse-WiDiDi Team
Advertentienummer: m1002576824
Overige advertenties van Gerard en Kim
Meer van Gerard en Kim