Appartement naast zwembad aan zee nabij Alanya -

€ 175,00
2170sinds 23 dec. '15, 22:20
Deel via
of

Kenmerken

Aantal personen6
TypeAppartement
LiggingDorp
OmgevingAan zee
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
VerhuurderEigenaar
Extra'sTv, Wasmachine, Zwembad, Airconditioning, Huisdier toegestaan, Internet, Rolstoelvriendelijk

Beschrijving

Biliur Sitesi 

Is een bewaakt complex waarin ons appartement zich bevind.
Wel zo veilig daar we hier niet altijd woonachtig zijn ofdat deze verhuurt is.

MAAK NU NOG DE OVERSTAP VAN CORONA NAAR RAKI:

Zoveel betere vooruitzichten:
Heerlijk genieten van de zon met zwembad voor de deur en zee aan de overkant van de straat .. 
Kortom een fijne Quarantaine:Tosmur / Obah ligt dicht bij Alanya - Voor de mensen welke houden van wandelen is dit prima te doen daar men de gehele route langs de kust kan lopen - Totale afstand circa 7 kilometer
Obah waar het appartementencomplex aan grensd is echer ook niet onaardig velen winkeltjes en restaurants vind men immers hier. Ook is in Obah de wekelijkse markt ..

Achter het appartementencomplex ligt een Haman en kan men direkt voor het appartement op de dolbus springen - De weg hoeft men in het geheel niet over te steken zodat de kinderen op een veilige wijze naar het strand en het zwembad kunnen .. Op het complex vindt U een supermarktje en een relax bar waar U heerlijk kunt eten tegen een zeer scherpe prijs. Indien U liever zelf kookt kunt U eenvoudig naar een van de supermarkten lopen maarliefst drie stuks op een loopafstand van 400 meter. Kan U dan ook enkel melden dat we hier al jaren veel plezier hebben in het zonovergoten en vriendelijke Turkije .. 

Daar ik vanwege een ongeval rolstoel gebonden bemn geworden is het appartement 100% rolstoel vriendelijk - Helaas blijft tot op heden het gebruik door de andervaliden wel wat achter wat zeker jammer is daar men zich hier prima kan redden ..
Advertentienummer: m1004546729