Hardy en Laurel | lifesize

€ 3.450,00
Ophalen
2743sinds 15 feb. '24, 13:47
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeMens

Beschrijving

Laurel en Hardy, ook wel bekend als Stan Laurel en Oliver Hardy, waren een legendarisch komisch duo uit de vroege filmgeschiedenis. Ze stonden bekend om hun slapstickhumor en unieke chemie op het scherm.

Stan Laurel, geboren in 1890 in Engeland, begon zijn carrière als komiek op jonge leeftijd. Hij vertrok naar Amerika en werkte voor verschillende filmstudio's voordat hij bij Hal Roach Studios terechtkwam.

Oliver Hardy, geboren in 1892 in Georgia, was oorspronkelijk een zanger en acteur in het theater voordat hij de overstap maakte naar films. Ook hij kwam bij Hal Roach Studios terecht.

In 1927 begonnen Laurel en Hardy samen te werken aan korte films, waarin hun kenmerkende humor en klunzige personages tot leven kwamen. Het duo groeide al snel uit tot een van de meest geliefde komische teams ter wereld.

Hun films waren vaak gevuld met visuele gags, absurde situaties en hilarische misverstanden. Met titels zoals "The Music Box" (1932) en "Way Out West" (1937) veroverden ze de harten van miljoenen fans over de hele wereld.

Ondanks dat ze gestopt zijn met het maken van films in de jaren '50, blijft het werk van Laurel en Hardy nog steeds populair. Hun tijdloze humor spreekt nog steeds mensen aan en hun invloed is nog steeds voelbaar in de komediewereld van vandaag.

Deze lifesize poppen zijn heel leuk voor liefhebbers van dit duo of als aankleding thuis.
Advertentienummer: m2081381094