ACTIE! Harry Potter toverstaf | Heroic Tales

Zie omschrijving
Verzenden
Verzenden voor € 4,95
1316068sinds 1 sep. '15, 22:21
Deel via
of

Kenmerken

SoortFilm
TypeBeeldje, Replica of Model
ConditieNieuw

Beschrijving

Maak gebruik van deze actie voor hij voorbij is!

Van 42,95 voor 38,95

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat zou Harry Potter zijn zonder zijn toverstaf? Op Zweinstein leert Harry, samen met zijn vrienden Ron en Hermelien, alles wat hij moet weten om een goede tovenaar te worden. Samen beleven ze veel avonturen op Zweinstein en worden ze zelfs bedreigt door een trol, een weerwolf, een gigantische spin en Je-Weet-Wel-Wie! Alle reden om een toverstaf te hebben dus.

Wij bij Heroic Tales bieden een grote collectie aan van diverse karakters, met ieder hun eigen design en lengte, zodat jouw favoriete karakter er zeker tussen kan zitten en dat er een lach op een gezicht getoverd kan worden. Maak vandaag nog gebruik van onze actie!

Zoek je geen toverstok, maar iets groters? Kijk dan zeker verder rond op onze site, want we hebben ook de Tijdverdrijver, Gruzielementen, sieraden en.. Ach kom zelf maar eens een kijkje nemen wat we je allemaal aan kunnen bieden.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onze collectie op www.HeroicTales.nl veel groter dan alleen deze advertentie. Onze voorraadindicatoren houden we dagelijks bij en geeft dus ook werkelijke voorraden aan.

Gratis verzending vanaf €60
Voor 16.00u besteld is dezelfde werkdag verzonden.

Advertentienummer: a1033408783