Harry Potter - Tijdverdrijver / Timeturner | Heroic Tales

Zie omschrijving
Verzenden
Verzenden voor € 4,95
18309104sinds 9 jun. '13, 21:12
Deel via
of

Kenmerken

TypeReplica
ConditieNieuw

Beschrijving

Let op! Wij bieden deze in verschillende prijsklasses aan. Volg de link direct naar alle Tijdverdrijvers die wij aanbieden.

Met dit magisch object zal de fantasie overuren gaan draaien. Wat zou jij doen als je terug kon in de tijd? Je oma knuffel, die pestkop een lesje leren of simpelweg nog een stuk van die heerlijke taart nemen?

Uit de betoverende Harry Potter serie en dan met name Harry Potter en de Gevangene van Azkaban is deze replica van de Tijdverdrijver, die we in het engels beter kennen als de Timeturner. Met dit toverstuk gaan Harry en Hermelien terug in de tijd om dingen recht te zetten en nog belangrijker levens te redden!

Deze replica is gemaakt van een vergulde legering en kan mooi worden uitgestald in de meegeleverde display.

Natuurlijk zijn er nog veel meer replica's die wij kunnen leveren. Toverstafjes, Gruzielementen (Horcrux), Sluipwegwijzer (Marauders Map) en nog zo veel meer...

Kom dus zeker eens kijken en laat je verrassen!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onze collectie op www.HeroicTales.nl is veel groter dan alleen deze advertentie. Onze voorraadindicatoren houden we dagelijks bij en geeft dus ook werkelijke voorraden aan.

Gratis verzending
vanaf €60
Voor 16.00u besteld is dezelfde werkdag verzonden.Advertentienummer: a1003283694