Harry Potter - Golden egg | Heroic Tales - gratis verzending

Zie omschrijving
Verzenden
313150sinds 13 mei. '22, 11:42
Deel via
of

Kenmerken

TypeReplica
ConditieNieuw

BeschrijvingOnze collectie op www.HeroicTales.nl is veel groter dan alleen deze advertentie. Onze voorraadindicatoren houden we dagelijks bij en geeft dus ook werkelijke voorraden aan.

Gratis verzending
vanaf €60
Voor 16.00u besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Vragen? Stel ze via Whatspp of mail!Prijs: https://www.heroictales.nl/golden-egg-harry-potter.html (of gebruik de link in deze advertentie)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beschrijving van deze betoverende aanwinst:

In het grote tovenaarstoernooi op Zweinstein moest Harry het opnemen tegen een Hongaarse Hoornstaart, in het engels beter bekend als Hungarian Horntail, om dit ei te bemachigen. Tijdens het betreden van de arena mocht Harry alleen zijn staf meenemen. Na het gebruiken van de spreuk "Accio" kwam zijn bezem naar hem toe. Op zijn bezem werd hij bijna geroosterd door het vuur van de draak, maar het publiek ging door het dolle heen toen hij dit gouden ei in de lucht hield. Nu was het aan hem om het raadsel op te lossen en het Meervolk te slim af te zijn.

Met zijn 23 cm is dit geen klein ei en hier wordt een standaard van 7 cm diameter bij geleverd, zodat hij netjes zal blijven staan.


Advertentienummer: a1433479557