LEGO Harry Potter Expecto Patronum (76414)

€ 62,95
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 5,95
260sinds 21 apr. '24, 16:17
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeOverige typen

Beschrijving

De voordelen van bestellen bij De Huiself
- Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden
- Afhalen mogelijk bij ons in Eindhoven
- Verzending binnen NL € 5,95 en België € 9,95
- Alle producten zijn officieel gelicenseerd en uit eigen voorraad leverbaar

Bouw en herbouw je eigen beschermdier tegen de Dementors met deze betoverende 2-in-1 LEGO® Harry Potter Expecto Patronum (76414) displayset. De doos bevat de stenen om Harry Potters Patronus (een hert) of professor Remus Lupos’ Patronus (een wolf) te bouwen. Elk model heeft doorschijnende lichtblauwe elementen voor een magisch effect, verstelbare poten en een geïntegreerde standaard met decoratieve elementen en ruimte voor een minifiguur.

Het bouwmodel van het hert is ca. 29 cm hoog, 22 cm breed en 11 cm diep. LEGO® Harry Potter Expecto Patronum is geschikt voor alle Harry Potter fans vanaf 14 jaar. In deze magische 754-delige set vind je een minifiguur van Remus Lupin en een minifiguur van Harry Potter. Bevestig LEGO elementen aan de toverstaffen van de minifigs om een toverspreukeffect te creëren. Stel deze prachtige, magische set tentoon in jouw woon-of slaapkamer.

Ontdek intuïtieve instructies in de LEGO® Builder app. Hiermee kun je inzoomen en modellen draaien in 3D, je voortgang bijhouden en sets opslaan.

LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.

LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Ben jij een echte Harry Potter fan? Bekijk dan ons complete Harry Potter aanbod.
Advertentienummer: m2106764187