Humanoid Odyssey bindings NEW van € 419,95 VOOR € 199,95

€ 199,95
Ophalen of Verzenden
545531sinds 9 feb. '16, 16:23
Deel via
of

Kenmerken

TypeSchoenen
ConditieNieuw

Beschrijving

Humanoid Odyssey

Omdat wij importeur zijn van het merk Humanoid kunnen we deze boots aanbieden voor de extreem scherpe prijzen.

Humanoid Odyssey binding

Deze Wakeboard boot is gemaakt voor stabiliteit; de Humanoid Odyssey Wakeboard boot is de hoogste en stijfste boot uit de Humanoid collectie. Hierdoor geeft de Odyssey een geweldige respons en veel steun bij de landingen. De veters aan de boven- en onderkant in combinatie met het verwijderbare klittenband zorgen ervoor dat je altijd een strakke pasvorm hebt.

Om de Humanoid boots te bevestigen op het Wakeboard heeft Humanoid Smart Toof technologie bedacht. Dit is een systeem waarbij sterke RVS blokken de binding vast zetten in zowel horizontale als verticale richting. Een gleuf voorkomt zijdelings verschuiven terwijl de verticaal geplaatste tanden rotatie onmogelijk maakt wanneer de binding op het board is geschroefd.
De bindingen van humanoid zijn gemaakt met een Flight Foam voering. Dit lichtgewicht materiaal geeft je al het comfort dat je nodig hebt tijdens het varen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Om ervoor te zorgen dat je niet rondvaart met bindingen vol water, zijn alle Humanoid Bindingen gemaakt met een 'Swamp Foot'-drainagesysteem: kleine gaatjes in de teen, hiel en direct onder de voet.
De base van de binding is uitgerust met een stijve "Z-bar", waarmee het liften van de boot en torsiedraaiingen worden voorkomen. De Z-bar constructie zorgt voor meer hefboom van je tenen en enkels om de respons te verbeteren.


WakeStore beschikt over de grootste voorraad watersportartikelen van Nederland, en wij verzenden door heel Europa.

-Gratis verzending boven €50,-
-Snelle levering door grote voorraad
-Veilig betalen met Ideal & PayPal

Graag tot ziens!


Naast onze webshop, hebben wij ook een showroom/winkel waar u alle producten op de site fysiek kunt zien, en direct kunt nemen. Onze winkel heeft soepele openingstijden, wat betekent dat u vrijwel altijd terecht kunt bij ons.

Kijk voor onze vaste openingstijden op onze website - www.wakestore.nl

Daarnaast zijn wij ook geopend op afspraak (vrijblijvend). Als u even belt of mailt van te voren, zorgen wij dat er iemand in de winkel is die u kan helpen. Dit is ook mogelijk in de avonden of in het weekend!

Team Wakestore

W: www.wakestore.nl
E: info@wakestore.nl
T: 085-0432241

Advertentienummer: a1049094391