Elektrische tunnel-oven geventileerd, breedte 400 mm
Beschrijving
PRODUCTGEGEVENS
Interne afmetingen 400x580xh95
Pizza productie/uur: Ø 150 mm "80 gr." = 145 pizza's, tot Ø 400 mm "585 gr." = 21 pizza's (baktijd 3,5 tot 4 minuten)
Op aanvraag: roestvrijstalen onderstel op wielen (met remmen) (zie SFTEV40/58-N).
Mogelijkheid tot het stapelen van maximaal 3 ovens van hetzelfde model.
Binnen- en buitenconstructie in AISI 304 roestvrij staal, thermische isolatie in keramische vezels.
Baktunnel: elektronische regeling van temperatuur en van de tunnelsnelheid. Snelle opwarming, gemakkelijke toegang voor onderhoud.
Maximale temperatuur 320°C.
Elektrische verwarming: onafhankelijke vermogensregeling (hoog/laag).
Elektronisch "digitaal" bedieningspaneel, toegankelijk vanaf de voorzijde, met beheer van 6 bakprogramma's, eenvoudig en snel voor de after-sales service.
THE +
ADVANTAGE:
Ideaal voor het continu bakken van pizza's, toast, taarten, croissants, lasagne etc...
Een uniek Diamond© patent zorgt voor een homogene verdeling van de warme luchtstroom, waardoor het mogelijk is om op een lagere temperatuur te koken dan traditionele ovens, wat resulteert in een betere kookkwaliteit en energiebesparing.
Prijs exclusief BTW
Ook Leasen mogelijk vanaf € 1000,00
Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en u kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken of kijk op www.niemeijerhoreca.nl
U kunt ons telefonisch bereiken op :
Tel 020 223 7537
Tel 06 83963836
Of een mail sturen naar : info@niemeijerhoreca.nl
Niemeijer Horeca altijd messcherpe prijzen en een duurzaam advies.
Voor meer aanbiedingen bezoek onze website www.niemeijerhoreca.nl
Meer informatie over dit product klik op onderstaande link :