GGM Gastro | Vries/koelcombinatie onderbouw -22 tot +8°C - |

€ 2.334,77
Verzenden
30sinds 27 feb. '25, 10:19
Deel via
of

Kenmerken

Handelsnaam fabrikantGGM Gastro
Postadres fabrikantWeinerpark 16 48607 Ochtrup Germany
E-mailadres fabrikantinfo@ggmgastro.com

Beschrijving

GGM Gastro | Vries/koelcombinatie onderbouw -22 tot +8°C - |

Voordelen van het product

  • Koelen of vriezen - De laden kunnen afzonderlijk worden ingesteld op koelen of vriezen. Beknopte handleiding in de instructie-PDF in de downloadsectie

Uitvoering

  • Vriezer/koeling onderbouwcombinatie
  • Geschikt voor verse- en vriezerproducten
  • Vakafmetingen: 2 Laden, elk 3x GN 1/1 - tot 150 mm diepte
  • 2 Lade(n)
  • Temperatuur: -22 °C ~ 8 °C / 2 °C ~ 8 °C
  • Ideale oplossing voor professioneel gebruik
  • Digitaal regelbare thermostaat
  • Een wielset bevat vier wielen (met 2 remmen).
  • Compact & plaatsbesparend

Kwaliteit

  • Behuizing en laden gemaakt van hoge kwaliteit Roestvrij staal AISI 304
  • Hoogwaardige afwerking

Koeling

  • Automatische ontdooifunctie
  • Ontdooiing: Hot Gas

Interieur uitvoering

  • Binnenkant met afgeronde hoeken (eenvoudiger te reinigen)

Aansluiting

  • Vermogen: 500 Watt
  • Elektrische aansluiting: 230V / 1N/PE / 50 Hz

Afmetingen

  • Buitenafmetingen B x D x H: 1.230 mm x 700 mm x 840 mm
  • Afmetingen lade B x D x H: 1.000 mm x 555 mm x 205 mm

Richtlijnen

  • Uiteraard geproduceerd volgens de richtlijnen inzake hygiëne en veiligheid
  • Artikel draagt CE-markering in overeenstemming met de richtlijn
  • Materiaal voldoet aan de Europese voedingsmiddelennormen
| GGM Gastro | Vries/koelcombinatie onderbouw -22 tot +8°C -

Over GGM Gastro
Hoogwaardige apparatuur, professioneel advies, en maatwerk tegen de beste prijzen. Dat is waar wij voor staan!
Al meer dan 15 jaar voorzien wij de grootschalige gastronomie van professionele apparatuur. Wij zijn een Duits bedrijf dat schittert door constante vooruitgang en zijn nu zelfs Europees marktleider voor gastronomieapparatuur en keukenaccessoires.
Wat zijn de nieuwste trends in de gastronomie? Welke innovaties zijn er? Hoe kunnen we het werk van de gastronoom makkelijker maken? Met al deze vragen in het achterhoofd zijn we op een wereldwijde zoektocht naar de nieuwste en beste producten voor de industrie.
Advertentienummer: a1511220535