Boomstam picknicktafel douglas

€ 1.199,00
Ophalen of Verzenden
2800sinds 20 nov. '21, 10:36
Deel via
of

Kenmerken

TypeMeubilair
StaatNieuw zonder verpakking

Beschrijving

Boomstam tafel met stalen onderstel
Met maar liefst een bladdikte van 60mm!
Door het stalen onderstel (wat zorgt voor een makkelijke instap!) en een lengte van +/- 255cm kun je hier makkelijk met 10-12 personen aan zitten!
Het blad heeft een breedte van +/- 70 cm!
Deze tafel is volledig behandeld met bankirai olie! Dit voor een mooi effect en langere levensduur!
De tafels kunnen volledig naar wens gemaakt worden!
De tafel(s) kunnen worden geleverd en natuurlijk ook worden opgehaald!
Voor meer informatie en vragen ontvang ik graag een bericht!
Of een telefoontje op nul-zes 38411541
Mart Smand

Met passie voor het vak timmerwerken, zijn we de uitdaging aangegaan om kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs.

Naast het bouwen van de houten tuintafels bieden we als extra service dat we bestellingen bij je op locatie komen afleveren met eigen transport in Nederland, Duitsland en België. De Tuintafels worden gemonteerd geleverd en of bij grotere tuintafels of picknick banken door ons op locatie in elkaar gezet. Houten tuintafel op maat laten maken door ons gebeurt altijd exact naar wens.

Zie je een houten tuintafel die je mooi vindt maar wil je dat er bepaalde elementen net anders zijn? Bijvoorbeeld een ruimere zit, een stamtafel voor 14 personen, een opmaat gemaakte picknick bank voor kinderen, houten tuintafel met vrijstaande banken. We zeggen altijd stuur ons het wensenlijstje en we maken het.

We staan bekend om onze industriële stalen frame tafels en de houten boomstamtafels, maar de geïmpregneerde houten picknickbanken zoals we die allemaal kennen is de hardloper. Deze leveren we werkelijk in alle denkbare afmetingen, met de juiste zithoogte en bladlengte met makkelijke instap. Onze klanten zijn particulieren, restaurant, horecagelegenheden, bedrijven, scholen, buurtcentrums in Nederland en België.

We onderscheiden onze tuintafels in duurzaamheid klasse 1 met oog voor detail.

Al onze tuintafels worden door ons zelf vervaardigd in onze eigen werkplaats. Onze visie en passie bij maatwerk leveren begint al bij de aanschaf van het hout. We kopen het hout zelf bij de groothandel. We zorgen hiermee dat we altijd toezien op de kwaliteit en uitstraling. Alle houten tuintafels en picknick banken zijn gemaakt van hout met een FSC gecertificeerd label. Het Keurmerk is een internationaal Certificaat, met strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer.

Terras tafel afmeting bepalen.

Wanneer je een tuintafel gaat aanschaffen begint je zoektocht eigenlijk al bij de ruimte die je in je tuin hebt voor een tafel. Het spreekt voor zich dat wanneer je een balkon hebt je kijkt naar andere tuintafels dan wanneer je een grote tuin tot je beschikking hebt. Het beste is voordat je je zoektocht start naar je ideale tuintafel, om eerst de ruimte die je hebt op te meten en eventueel te markeren en met dit gegeven de zoektocht te beginnen. Hiermee is het verstandig om rekening te houden met de loopruimte die je prettig vind rond je tuintafel.

Balkon en dakterras inrichten met een vaste tuinbank

Met een tuinbank heb je een extra zitplaats in je tuin of op je balkon. Ben je opzoek naar een tuinbank met een stoer uiterlijk? Ga dan voor een houten tuinbank in combinatie met een metalen frame. Ga je toch liever voor de natuurlijke look? Kies dan een buitenbank van hout. Voor beide varianten leveren we maatwerk d.w.z je bepaalt zelf de houtsoort (lariks, eiken, geimpregneerd grenen). Ook de afmeting is cruciaal bij een balkontuin of dakterras. Naast het vaste assortiment tuinbanken maken we op bestelling afwijkende maten tuinbanken.

Douglas tuintafel zelf maken.

In een wereld waar alles kant-en-klaar te koop is, is het natuurlijk veel leuker om iets zelf te maken. Boomstam tafels zijn zo uniek dat er geen enkel tafelblad hetzelfde is en hierom bieden we onze metalen tuintafels frames en onderstellen ook zonder tafelblad aan.

De keuze in metalen (onbewerkt) en zwart gepoedercoate onderstellen zijn als volgt.

X- Frame metalen onderstellen zijn geschikt voor;

houten tuintafels en boomstamtafels eventueel met vrijstaande tuinbanken
picknick banken met vast frame en vaste zit
Stalen matrix poten geschikt voor

ronde tuintafels
ovale tuintafels
Stalen frames

Losse tuinbanken

In welke provincies leveren en bezorgen jullie tuintafels en picknickbanken in Nederland

We leveren in de provincie; Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel, Fleveloland, Gelderland, Brabant, Limburg, Utrecht, Zeeland, Noord-holland en Zuid-holland. Ook sluiten we de waddengebieden niet uit als Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonninkoog

Worden de tuintafels en picknick banken ook aan huis geleverd in Belgie, Luxemburg of Duitsland.

Ons gehele assortiment wordt geleverd ook geleverd in Belgie, Duitsland, en Luxemburg
Advertentienummer: m1775466115