Automatische deegmachine 6 kg/u | Diamond | MPS6_CP-230/1
€ 4.146,00
Verzenden
900sinds 8 apr. '24, 05:09
Beschrijving
Volledig gemaakt van roestvrij staal.
Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 2 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta deeg (productie 8-10 kg/u).
Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
Standaard snelheidsvariator.
Geleverd met 4 matrijzen:
n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
n°28 (6 mm) voor tagliatelle
n°89 (10 mm) voor macaroni
sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.
Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
Enkele praktische tips:
* Bereiding van tagliatelle:
70 % type 00 bloem,
30% griesmeel van harde tarwe,
5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
of
100 % griesmeel van harde tarwe,
5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.
* Bereiding van griesmeelpasta:
Type: rigatoni, fusilli, conchiglie, spaghetti, enz.
Voor dit type pasta wordt alleen griesmeel van harde tarwe en water gebruikt (griesmeel van harde tarwe 30% - 33% water). Als er verschillende soorten bloemen gebruikt worden, moet u goed mengen voordat u de vloeistof toevoegt.
Naargelang de smaak van de gebruiker is het mogelijk om zout bij te voegen (+/- 2 gr per kg meel), opgelost in water om klonters te vermijden.
N.B.
Andere matrijzen in als optie verkrijgbaar.
Bereiding van griesmeelpasta:
Type: rigatoni, fusilli, conchiglie, spaghetti, enz.
Voor dit type pasta wordt alleen griesmeel van harde tarwe en water gebruikt (griesmeel van harde tarwe 30% - 33% water). Als er verschillende soorten bloemen gebruikt worden, moet u goed mengen voordat u de vloeistof toevoegt. Naargelang de smaak van de gebruiker is het mogelijk om zout bij te voegen (+/- 2 gr per kg meel), opgelost in water om klonters te vermijden.
mm (B x D x H) : 500 x 300 x 250 - kW (elec) : 0.6
Van Hattem Horeca heeft ruim 30 jaar ervaring. Kijk op onze website voor de ruime keuze of kom langs in de showroom in de Meern (Utrecht).
Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 2 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta deeg (productie 8-10 kg/u).
Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
Standaard snelheidsvariator.
Geleverd met 4 matrijzen:
n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
n°28 (6 mm) voor tagliatelle
n°89 (10 mm) voor macaroni
sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.
Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
Enkele praktische tips:
* Bereiding van tagliatelle:
70 % type 00 bloem,
30% griesmeel van harde tarwe,
5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
of
100 % griesmeel van harde tarwe,
5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.
* Bereiding van griesmeelpasta:
Type: rigatoni, fusilli, conchiglie, spaghetti, enz.
Voor dit type pasta wordt alleen griesmeel van harde tarwe en water gebruikt (griesmeel van harde tarwe 30% - 33% water). Als er verschillende soorten bloemen gebruikt worden, moet u goed mengen voordat u de vloeistof toevoegt.
Naargelang de smaak van de gebruiker is het mogelijk om zout bij te voegen (+/- 2 gr per kg meel), opgelost in water om klonters te vermijden.
N.B.
Andere matrijzen in als optie verkrijgbaar.
Bereiding van griesmeelpasta:
Type: rigatoni, fusilli, conchiglie, spaghetti, enz.
Voor dit type pasta wordt alleen griesmeel van harde tarwe en water gebruikt (griesmeel van harde tarwe 30% - 33% water). Als er verschillende soorten bloemen gebruikt worden, moet u goed mengen voordat u de vloeistof toevoegt. Naargelang de smaak van de gebruiker is het mogelijk om zout bij te voegen (+/- 2 gr per kg meel), opgelost in water om klonters te vermijden.
mm (B x D x H) : 500 x 300 x 250 - kW (elec) : 0.6
Van Hattem Horeca heeft ruim 30 jaar ervaring. Kijk op onze website voor de ruime keuze of kom langs in de showroom in de Meern (Utrecht).
- Betrouwbaar, sinds 1977 actief
- Veilig betalen
- Gratis verzending vanaf €750
- Scherpe prijzen ex. btw
Website
www.vanhattemhoreca.nlAdvertentienummer: a1500507140
Populaire zoektermen
horeca overname amsterdamhoreca koelkasttweedehands horeca apparatuurdeegmachine in Keukenapparatuurhoreca bankhoreca vaatwasserhoreca tafelshoreca keukenhoreca te huur zonder overnamehoreca barhoreca veilinghoreca overname utrechtkoeling horecaterrastafels horecasideskirts golf 3antieke koelkastturnpakje met broekrond bankstelmolecaten wateren te koopharingenshellac cndleitz gereedschapcbz in Antiek en Kunstluxman stereo versterker in Versterkers en Receivers