Megacount 3D Klantenteller Bezoekersteller incl. installatie

Op aanvraag
Ophalen of Verzenden
3550sinds 18 jan. '20, 17:33
Deel via
of

Beschrijving

Wilt u voor uw retailwinkel of gebouw een klantenteller kopen ?
Meet de bezoekersstroom van uw winkel(s) met Megacount klantentellers voor de betrouwbaarste conversies. Stop met zoeken naar een klantenteller / people counter, Megacount is uw beste keuze. Rechtstreeks inkopen bij de importeur met eigen technische dienst, gegarandeerd tegen de laagste prijs.

Er zijn drie verschillende klantentellers / people counters van Megacount verkrijgbaar:
• De Megacount 3D ( meest gekozen model )
• De Megacount 2D
• De megacount 3D voor buitengebruik

Het 2D model van megacount is de voordeligste klantenteller.
Zowel het 2D model als het 3D model zijn geschikt voor montage op het plafond.
De Megacount 3D voor buitengebruik kan gemonteerd worden op een frame of poort.



De Megacount 3D klantenteller is de meest gekozen klantenteller. Deze 3D teller geeft uw conversies het meest nauwkeuring weer middels de meegeleverde software.

Deze klantenteller kunt u het beste beschouwen als een kleine computer met ingebouwde camera.
Ondanks dat het uitlezen van de meetresultaten voor de eindgebruiker kinderspel is, is de exacte werking van de 3D klantenteller is wiskundig wonder. Hieronder een begrijpelijke uitleg over de werking. Uitgebreide wiskundige formules laten we weg. Meer technische informatie is op aanvraag beschikbaar, voor zover we dit in details van de fabrikant naar buiten mogen brengen.
Onze 3D klantenteller beschikt over een voorgeprogrammeerd algoritme. Hierdoor kan het nauwkeurig conversies meten, ook op drukke locaties daar waar conventionele tellers met infrarood straal onbetrouwbaar worden.
De DSP processor van de klantenteller ontvangt van de twee ingebouwde camera’s beelden. Vervolgens zet de processor deze beelden om in een wiskundig 3D model. Als meetpunt telt de computer de hoofden van bezoekers. De computer volgt de klanten (hoofden) binnen het ingestelde dekkingsgebied. Door gebruik te maken van dit algoritme worden schaduwen, lichtvlekken, winkel- en kinderwagens enz, uitgesloten. Ook kunt u ervoor kiezen om kinderen uit de conversies weg te laten. Voor installatie zal de monteur dit met u bespreken. Het is natuurlijk afhankelijk van het soort winkel of kinderen wel of niet moeten worden meegerekend. De klantenteller meet zowel inkomende als uitgaande bezoekersstromen. In en uitgaande bezoekers worden automatisch met elkaar verrekend op het conversatie overzicht.

Indien u meerdere in- of uitgangen heeft, dan kunt u per in- of uitgang de passantenstroom meten. Hiervoor moet iedere toegang uiteraard voorzien zijn van een klantenteller. De teller maakt onderscheid tussen inkomende en uitgaande bezoekers. Deze methode van conversies meten wordt bijvoorbeeld veel toegepast in winkelcentrums of openbare gebouwen zoals stations.


Kies voor Megacount inclusief installatie door onze eigen technische dienst. De installatiekosten inclusief klein materiaal worden altijd bij ons in de offerte meegerekend. Dus nooit onverwachtse kosten achteraf!



Let op: in uw pand dient een internet modem of router aanwezig te zijn.
De klantenteller bestaat uit de volgende delen: klantenteller, voeding, POE adapter en 2 UTP kabels. De klantenteller komt boven de entree te hangen, de voeding en POE adapter plaatsen we bij de modem/router. In winkels zit deze vaak in de meterkast. Vervolgens legt onze monteur een UTP kabel van de klantenteller naar uw internetmodem. Hiertussen plaatst hij een POE adapter ( Power Over Ethernet ) om de klantenteller van spanning te voorzien. Uiteraard wordt deze bekabeling netjes weggewerkt met gootjes of eventueel over het systeemplafond.
Als de bekabeling eenmaal klaar is zal de monteur de klantenteller koppelen aan uw netwerk en kalibreren. Het kalibreren van de klantenteller is vaak het moeilijkste. Gelukkig hebben onze monteurs hier ruim voldoende ervaring mee.
Als het technische gedeelte klaar is geeft de monteur u graag uitleg over het gebruik van de software, op uw eigen computer of laptop.
Vanuit ons kantoor ontvangt u direct een e-mail om uw persoonlijke account op de Megacount server te activeren.
Meerdere gebruikers kunnen op één account via een persoonlijke login. Zo kan bijvoorbeeld de vestigingsmanager en het hoofkantoor ieder tegelijkertijd via hun eigen login toegang krijgen tot de data op de server.
De bediening van de online software is eenvoudig te noemen. Uiteraard staan we ook na aanschaf voor u klaar bij vragen.



Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Megacount.nl is een onderdeel van
Arena Detectiesystemen
Mortelweg 1-b ( industrieterrein “De Sluis”)
6551 AE WEURT
Tel: +31 (0) 24 8443430

Arena Detectiesystemen staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder registratienummer 51522012
Advertentienummer: m1504829637