EP F4 (F3) elektrische palletwagen 995,- euro nieuw !

€ 995,00
Ophalen of Verzenden
7324142sinds 10 aug. '22, 21:18
Deel via
of

Kenmerken

MerkEp
AandrijvingElektrisch
Hefcapaciteit1000 tot 2000 kg

Beschrijving

Tekoop:

 

Krachtige EP F4 Elektrische Palletwagen - Efficiëntie in Beweging!

Beschrijving: Ontdek de ultieme oplossing voor moeiteloos en efficiënt pallettransport met de EP F4 Elektrische Palletwagen. Deze indrukwekkende machine combineert kracht, precisie en gebruiksgemak om uw logistieke processen naar een hoger niveau te tillen. Of u nu een magazijnbeheerder, ondernemer of logistiek professional bent, de EP F4 is ontworpen om aan al uw eisen te voldoen.

 

Voordelen:

  1. Krachtige Prestaties: De EP F4 wordt aangedreven door een krachtige elektrische motor, waardoor moeiteloos manoeuvreren zelfs met zware ladingen mogelijk is. Verhoog uw productiviteit met verbeterde hef- en rijsnelheden.

  2. Compact en Wendbaar: Dankzij het compacte ontwerp is de EP F4 ideaal voor gebruik in beperkte ruimtes. Navigeer eenvoudig door gangpaden en optimaliseer de lay-out van uw magazijn.

  3. Gebruiksvriendelijkheid: Het intuïtieve bedieningspaneel maakt het eenvoudig voor zowel ervaren als nieuwe gebruikers om de palletwagen te bedienen. Minimaliseer de trainingstijd en maximaliseer de inzetbaarheid.

  4. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Gebouwd met hoogwaardige materialen en duurzame componenten, biedt de EP F4 een langdurige betrouwbaarheid. Verminder downtime en maximaliseer de efficiëntie van uw operaties.

Specificaties:

  • Hefvermogen: 1500kg
  • Maximale Hefsnelheid: 6 km/u
  • Batterijduur: 8 uur 
  • Stuurhoek: 180 graden 
  • Gewicht: 115kg 
  • Lengte lepels: 1150mm of 1000mm of 800mm 

Prijs: 

995.-  ex btw zonder zwenkwielen geleverd in nederland 

1170,-  ex btw met zwenkwielen geleverd in nederland 

Bestel snel via mail of onze webshop 

 

De EP F4 Elektrische Palletwagen is de perfecte investering om uw logistieke processen te stroomlijnen en de efficiëntie te verhogen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze krachtige en betrouwbare palletwagen. Maak uw magazijn klaar voor de toekomst met de EP F4!

 

Over Kroonheuvel:

Kroonheuvel interntransport is een dynamisch bedrijf wat zich voornamelijk bezig houdt met de in en verkoop, service en verhuur van interne transportmiddelen actief in heel Nederland. Dit doen wij alle maal vanuit midden-Nederland te Tiel (A15).

Daarnaast hebben wij een showroom van maar liefst 1200m2 die wij gevuld hebben met nieuw en gebruikte machines. De werkplaats naast de showroom is voorzien van het nodige om al het interntransport materieel te kunnen keuren, Service en te repareren.

Ben je opzoek naar een iets anders bekijk mijn advertenties of bel even misschien kunnen wij toch nog iets beteken voor u!Werkplaats : 0344 787092

Verkoop : 06 40124012

mail: info@kroonheuvel.nl  

 

Zoekwoorden: 

Ep stapelaar, ep palletwagen, elektrische stapelaar, stapelaar, still, linde, yale, ep, Elektrische stapelaar, Handmatige stapelaar, Heftruck stapelaar, Palletstapelaar, Inloopstapelaar, Stapelaar met hoge hefhoogte, Stapelaar met zijwaartse bediening, Semi-elektrische stapelaar, Compacte stapelaar, Industriële stapelaar, Hydraulische stapelaar, Stapelaar met weegsysteem, Rijdende stapelaar, Stapelaar met vorkverstelling, Stapelaar voor smalle gangpaden, Elektrische palletwagen, Handpalletwagen, Hefpalletwagen, Pallettruck, Lage palletwagen, Palletwagen met weegsysteem, Rijdende palletwagen, Palletwagen met schaarlift, Palletwagen met lange vorken, Palletwagen met lage instap, Compacte palletwagen, Palletwagen voor zware lasten, RVS, palletwagen (roestvrijstalen palletwagen), Palletwagen voor, smalle gangpaden, Semi-elektrische palletwagen, 

Advertentienummer: a1444741906