Ioniserend Luchtpistool P-EC-G02 (24V DC)

€ 1.310,00
Verzenden
Verzenden voor € 25,00
4606sinds 6 jun. '20, 14:57
Deel via
of

Beschrijving

Ioniserend Luchtpistool P-EC-G02 - 24VDC

Wij leveren een uitgebreid programma voor het neutraliseren, voorkomen en verhelpen van statische ladingen tijdens uw (productie)proces.

Een compact, licht en handig ioniserend luchtpistool met uitstekende prestaties voor handmatig ontladen en reinigen van grote oppervlakken.

Het pistool wordt inclusief 24V DC voeding geleverd.

De P-EC-G02 reinigt efficiënt met verschillende selecteerbare bedieningsmodi, is extreem gemakkelijk te onderhouden en kan de hoogfrequente wisselstroommethode gebruiken om uitstekende ontladingsprestaties te produceren, zodat het stof niet alleen wordt verwijderd maar ook wegblijft.

Toepassingen:
Het reinigen van (half)fabricaten, optische componenten, bij zeefdrukken, kunststofplaten en elektronische printplaten. Met de 4125 blaast u een hoeveelheid geïoniseerde lucht op hoge snelheid richting het object. De geïoniseerde lucht neutraliseert de statische lading op het producten verwijderd daarmee stof en kleine verontreinigen.

De prijzen en informatie op onze marktplaats pagina zijn informatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen en informatie in onze webshop zijn leidend.

Voor meer informatie en producten kijkt u in onze webshop: https://etpplastics.nl

of neemt u contact met ons op via +31 (0)523 712 402.

ETP Plastics

Hardenberg

Advertentienummer: a1338060283