Ioniserende Airknifes

Op aanvraag
Verzenden
Verzenden voor € 35,00
2252sinds 18 okt. '20, 11:23
Deel via
of

Beschrijving


IONISERENDE AIRKNIFES

Wij leveren een uitgebreid programma voor het opheffen, neutraliseren en voorkomen van statische ladingen in uw (productie)proces.

Geïoniseerde luchtmessen (airknife) produceren snel bewegende geïoniseerde lucht die statische elektriciteit neutraliseren en verontreinigingen verwijderen.

Ze worden gebruikt voor het reinigen van plastic onderdelen door het verwijderen van stof en het opheffen van de statische elektriciteit.

  • Krachtige ionisatie heft de statische lading die het stof vasthoudt op, en een snelle bundel laminaire lucht zorgt voor een grondige reiniging.
  • De niet-turbulente laminaire luchtstroming beperkt de recombinatie van ionen in de lucht en maximaliseert zo de prestaties van de statische neutralisatie.
  • Perslucht wordt versterkt door een factor van maximaal 20:1. Dus een liter gecomprimeerde lucht produceert maximaal 20 liter snel bewegende lucht.
  • Verkrijgbaar in een breed scala aan standaard lengtes in twee uitvoeringsvormen, de compacte 5000 en de efficiënte 5100.
  • De 1250 Static Eliminator Bar gemonteerd op de Luchtmes heeft mark leidende betrouwbaarheid:
  • Eenvoudig te installeren en te reguleren.

De prijzen en informatie op onze marktplaats pagina zijn informatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen en informatie in onze webshop zijn leidend.

Voor meer informatie en producten kijkt u in onze webshop: https://etpplastics.nl

of neemt u contact met ons op via +31 (0)523 712 402.

ETP Plastics

Hardenberg

Advertentienummer: a1355429274