Bouwlift Warry verkoop verhuur service inruil

Op aanvraag
Ophalen
1477836sinds 22 jan. '14, 10:15
Deel via
of

Beschrijving

Warry is de productnaam van Bouwma Bouwmachines bv. Met meer dan 65 jaar ervaring in de productie en ontwikkeling van de Warry bouwliften, zijn deze bouwliften dan ook zeer bekende verschijningen op de bouwplaatsen door heel Nederland.

De Warry Whippet staaldraadbouwliften zijn uitgevoerd met het eerder gepatenteerde Warry kantelsysteem, waarmede dit type bouwlift binnen enkele seconden op 7,5 meter mastlengte met 2 man kan worden opgesteld of gestreken.

De Warry Hoist tandheugelbouwliften zijn uniek in vormgeving en stabiliteit. De compacte afmetingen maken transport en opslag uiterst eenvoudig. De grote stabiliteit door plaatsing op het gehele basisframe zorgen voor grote veiligheid en eenvoudige opbouw.

De Bouwma personen- & goederenbouwliften zijn specifiek geschikt voor transport van personen of materialen op de bouw. Met de lichtgewicht mastverlengstukken kan de lift eenvoudig en veilig verankerd opgebouwd worden tot grote hoogten van max. 120 meter.

Bel of mail en vraag naar onze verhuur- en verkoopprijzen!!!!
• 0251-229208*
• info@bouwma.nl


Bouwma biedt met haar servicedienst snelle afwikkelingen van het technisch onderhoud, reparatie, opbouw, inbedrijfstelling en jaarlijkse BMWT keuringen. Maar ook voor instructies en scholing kunt u bij ons terecht.
Advertentienummer: m769763564