EL/EXTRA ontvetter voor verwijdering van olie- en vet resten

Op aanvraag
Verzenden
Verzenden voor € 25,00
1161sinds 9 mar. '16, 17:11
Deel via
of

Beschrijving

SPECIAAL ONTVETTER SPRAY

Wij leveren o.a. gebruiksvriendelijke en milieuvriendelijke apparaten en reinigingsmiddelen voorde industriële onderdelenreiniging en het ontvetten van oppervlakken en materialen.


Via onze full-service producent bieden wij onze klanten een zeer gemakkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing - afkomstig van één bron.

Wilt U meer weten over de mogelijke toepassingen voor het IBS onderdelenreinigingssysteem in uw bedrijf? Bekijk onze internetsite.

Wij adviseren u graag vrijblijvend – per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. Neemt u contact met ons op!

De EL/EXTRA ontvetter is ideaal bij het verwijderen van hardnekkige olie- en vet-verontreinigingen bijv. in de industrie (o.a. in de levensmiddelenindustrie met NSF-K1 toelating), in producerende, fijnmechanische en elektrotechnische bedrijven. Ook te gebruiken bij het oplossen van harsen en overige aankoekingen.

Afname: per verpakking van 12 bussen.

Beschrijving: Universeel in te zetten bij omzichtige oppervlakte ontvetten en bij de reiniging van met olie en verontreinigde kleine onderdelen zoals o.a. machinedelen, motoren, gereedschappen, metaaldelen, kettingen, tandwielen, transportbanden. Ook voor gebruik bij elektrische installaties en componenten.

Toepassingsvoordelen:

  • Uitstekende reinigende werking
  • Residuvrije verdamping
  • Geen metaal corrosie
  • Door de bijzondere kruipeigenschappen zijn ook de moeilijk toegankelijke plaatsen eenvoudig te bereiken
  • Universeel te gebruiken
  • Geen indeling volgens de bedrijfsveiligheidsverordening
  • Te gebruiken bij levensmiddelen, heeft de NSF-K1-toelating - toegestaan als reiniger en ontvetter voor gebruik in de levensmiddelenindustrie buiten de productieafdeling (K1).
  • Registratienummer: 147222

De prijzen en informatie op onze marktplaats pagina zijn informatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen en informatie in onze webshop zijn leidend.

Voor meer informatie en producten kijkt u in onze webshop: https://etpwebshop.nl of neemt u contact met ons op via +31 (0)523 712 402

ETP Plastics

Hardenberg

Advertentienummer: a1051702014