Matrijsreinigers voor tijdens productie PlastClean

€ 110,00
Verzenden
Verzenden voor € 20,00
1002sinds 6 jun. '20, 15:05
Deel via
of

Beschrijving

Spuitgietmatrijs Reinigers voor tijdens productie

Wij leveren o.a. gebruiksvriendelijke en milieuvriendelijke apparaten en reinigingsmiddelen voor de industriële onderdelenreiniging en het ontvetten van oppervlakken en materialen.

Dit zijn milieuvriendelijke en veilige reinigingsmiddelen die specifiek zijn ontwikkeld om verbrande kunststofresten te verwijderen, die zich na verloop van de productietijd vast gaan zetten op de matrijs en daardoor ook op de producten zelf terechtkomen.

Met name op lichte en transparante producten zijn deze aanslagen duidelijk zichtbaar. Ook hierbij geldt: geen spuitbussen, maar hervulbare flessen. En ook hier geldt: geen drijfgassen en dus bruto is netto inhoud. Bovendien heeft u ook hier niet de kosten voor het afvoeren van chemisch afval!

Uit onderzoek, in het laboratorium, is gebleken dat er geen universele oplossing is voor alle kunststoffen, maar dat er 3 hoofdgroepen kunststoffen zijn. In aansluiting hierop hebben wij ook 3 producten ontwikkeld:

  • PlastClean Q1 voor o.a. PP en PE;
  • PlastClean Q2 voor o.a. ABS, Polyester, PMMA, PET en POM;
  • PlastClean Q3 voor o.a. PA, PA 6.6, inktresten en additieven zoals brandvertragers.

Groot voordeel van deze reinigers: de matrijs hoeft niet van de machine af, maar kan tijdens de productie gereinigd kan worden. Hierdoor wordt veel tijdverlies voorkomen. Gebruikt u andere kunststoffen als bovenvermelde, dan kunnen wij vanzelfsprekend adviseren welke PlastClean de juiste is.

PlastClean Q1 en Q2 bestaan uitsluitend uit bestanddelen die zijn toegestaan in voeding- dan wel farmaceutische en cosmetische industrie.

De prijzen en informatie op onze marktplaats pagina zijn informatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen en informatie in onze webshop zijn leidend.


Voor meer informatie en producten kijkt u in onze webshop: https://etpwebshop.nl of neemt u contact met ons op via +31(0) 523 712 402
ETP Plastics
Hardenberg

Advertentienummer: a1338060368