Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Variant

Type advertentie

Leasevorm
Prijs
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Actieradius (min.)

Carrosserie

Aantal deuren
Aantal stoelen
Accu-capaciteit
Accu-laadtijd (max.)
Accu-snellaadtijd (max.)
Vermogen
Motorinhoud
Aantal cilinders
Trekgewicht (geremd) (min.)
Trekgewicht (ongeremd) (min.)
Aandrijving
Leeggewicht (max.)
Verbruik
Energielabel
Emissieklasse
Wegenbelasting (max.)
Moet nu weg
BTW verrekenbaar
Sorteer op
Toyota C-HR Te Koop

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

De Toyota C-HR is een populaire keuze vanwege zijn unieke design, hoge betrouwbaarheid en uitstekende rijervaring. Je krijgt een auto die stijlvol is, maar ook praktisch. Met zijn hybridetechnologie draag je bovendien bij aan een duurzamer milieu.
De Toyota C-HR heeft diverse bijzondere kenmerken, zoals een opvallende exterieurstijl, een goed uitgerust interieur en een geavanceerd infotainmentsysteem. De hoge zitpositie geeft je ook een mooi overzicht op de weg, wat het rijden aangenamer maakt.
De hybride aandrijving van de Toyota C-HR levert een aantal voordelen op. Je rijdt efficiënter en verbruikt minder brandstof, wat goed is voor het milieu en je rijervaring verbetert. Daarnaast geniet je van een soepele acceleratie, vooral in de stad, waar de elektromotor helpt besparen op brandstof.
De Toyota C-HR is voorzien van moderne veiligheidsvoorzieningen, zoals aanrijdingpreventie en verkeersbordenherkenning. Deze systemen werken samen om je te beschermen en steunen je bij het rijden, wat bijdraagt aan een gevoel van veiligheid voor zowel jou als je passagiers.
In de Toyota C-HR ervaar je veel comfort, zowel voorin als achterin. De stoelen zijn goed gevormd voor lange ritten en er is genoeg ruimte voor een gemiddelde gezin. Bovendien is er een mooi assortiment aan opbergvakken en een kofferruimte die praktisch is voor al je spullen.