Beschrijving

Originele editie van deel II La fleur de la cuisine française, geïllustreerd door Bertrand Guégan en Raoul Blondel, met de beste moderne Franse recepten (1800–1921) en talrijke reproducties van oude documenten.



Oorspronkelijke editie van deze onmisbare bundel met de beste recepten uit de Franse keuken, gepubliceerd door Bertrand Guégan (1892-1943) en voorafgegaan door een voorwoord van Raoul Blondel.

En verkoop het tweede deel gewijd aan de moderne keuken, volledig op zichzelf, geïllustreerd met talrijke reproducties van oude documenten (tafelscènes, portretten, schetsen...).

Dik gebonden, met een zwarte bedrukte kaft.
Staat: micro-scheurtjes aan de kopse kanten, vouwen op de rug (solide volume). Binnenkant fris en schoon. Mooi exemplaar niet gesneden, gedrukt op vergé papier. (niet genummerd).

Bertrand Guégan ; Raoul Blondel
De bloem van de Franse keuken. Deel II: De moderne keuken (1800 - 1921). De beste recepten van de grote Franse koks. Notities van Bertrand Guégan. Inleiding door Dr. Raoul Blondel.
Paris, Editions de la Sirène, 1921
Fort in-8 (23 x 15 cm); xxxii-579 pp. 2 f.

Uitstekende verzameling recepten geselecteerd uit grote handboeken, met historische en biografische aantekeningen.


Hét online veilinghuis voor jou!

Catawiki is het meest bezochte online platform in Europa voor bijzondere objecten geselecteerd door experts, en biedt wekelijks meer dan 65.000 objecten aan voor de veiling. Het is onze missie om onze klanten een spannende en probleemloze ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van bijzondere, moeilijk te vinden objecten.


Waarom Catawiki?
  • Lage veilingkosten
  • Al onze objecten zijn gecontroleerd door onze 240+ experts
  • 24/7 meebieden in onze app

    Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki.
  • ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    Bezorgt in heel Nederland
    2x bekeken
    0x bewaard
    Sinds 17 okt '25
    Advertentienummer: a1519163393