Alles voor ophangen keramiek en aardewerk, bordenstandaard

Zie omschrijving
39892655sinds 4 apr. '12, 13:31
Deel via
of

Beschrijving

Ophangen van keramiek en aardewerk, diverse systemen ook bordenstandaard t/m 61 cm groot.
Borden en tegels ophangen diverse oplossingen.
Hang uw keramiek en aardewerk mooi en goed op met bordhangers of gebruik een bordenstandaard, tegelhangers om het goed en mooi te presenteren. U vind ze bij ons.
Borden en tegels ophangen van klein tot groot in diverse formaten nu ook bordhangers tot 61 cm extra zwaar.

Bestel uw bordenhangers eenvoudig online via de link onderaan deze tekst / pagina

Ook alle ander materialen om te presenteren, tegellijstjes, lijsten, frameboxen, servies (service) en schilderij ophangsystemen. Schilderijen ophangsystemen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Groot en klein, met of zonder verlichting verkrijgbaar, maar ook die u als kabelgoot kunt gebruiken, voor bijvoorbeeld uw boxen. Deze kunt u ook prima aan dit systeem ophangen. Kortom met een schilderij ophangsysteem is meer te doen dan u denkt en het ziet er ook nog eens super mooi uit!

Wij hebben vele soorten schilderij ophangsystemen.
Nooit meer gaten in de muur. Ophangsystemen compleet nu ook met verlichting en led verlichting.
Deze systemen zijn ook te gebruiken om een fotowand te maken, uw wenskaarten op te hangen etc.
Verfraai u huis, werkruimte, tentoonstellingsruimte, met een ophangsysteem. Nooit meer boren of een spijker in de muur slaan. U kunt snel veranderen en deze in alle richtingen verschuiven, zonder uw muur te beschadigen.

Er zijn schilderij ophangsystemen voor wanden en plafonds. Er is ook een schilderij ophangsystemen ook voor een systeemplafond, met montage op de kantlatten.
Ook zijn er mogelijkheden deze schuin te monteren,bijvoorbeeld in het trapgat.

Voor ons grote aanbod en product informatie bekijk nu de vele mogelijkheden! Zie onze website. Bellen mag ook natuurlijk. Vraag een offerte aan of bestel via onze website. Afhalen (op afspraak) is mogelijk en opsturen binnen Nederland en België kan ook.

Bijna alle zijn artikelen los verkrijgbaar (zonder minimale afname).
schilderij ophangsystemen stas, beurs artikelen, lijsten, memo, poster strips,schilderijrails, schilderij ophangsystemen arti teq, schilderijen ophangsysteem artitec, memo rail, poster snap, magneet hangen, ophangrails, ophangsystemen,lijsten en wanddecoratie, kunst of etsen en gravures ophangsysteem.

Kan ook worden gebruikt voor het ophangen van tegels (o.a. tegels met spreuken).

Ook geschreven als; bord hanger, borden hanger, bordhangers, hangers, bordenhangers,bordhanger, bordenspanner, ophangen, wandbord hanger, wandbord, tegelhanger, tegelhangers, tegel bordenstandaard

Gebruik een handig ophangsysteem. Bekijk nu de vele mogelijkheden op onze website.
(Producten en artikelen zijn via de website te bekijken en te bestellen zie de link op deze pagina)
Wij zien u graag op:

Advertentienummer: a1001669753