Keukenmes - Chefs knife - Hout en gevouwen staal - Noord

€ 1,00
41sinds 16 mei. '25, 05:04
Deel via
of

Beschrijving



Conditie: Als nieuw, ongebruikt
Leeftijd: 2020: Hout en gevouwen staal
Oorsprong: NOORD-AMERIKA
Laag koolstof- en hoog koolstofmengsel, meerdere malen gelast, gesmeed en gehamerd om tot 200 lagen te verkrijgen
houten handvat is gemakkelijk vast te houden en te hanteren, zwarte g 10 bolsters zijn geïnstalleerd om de schoonheid van de messen te vergroten
Koksmes: is het meest veelzijdige type keukenmes en is daarom een onmisbaar item in elke keuken
kruiden en noten hakken
het in blokjes snijden en snijden van fruit, groenten en vlees
knoflook fijnhakken en pletten
meloenen doorsnijden
Hakmes: breekt gemakkelijk vleesbotten en dichte voedingsmiddelen af. Ze hebben een kort, breed blad dat lijkt op een bijl met een rechte rand, waardoor ze handig zijn om te hakken en hakken met een op-en-neergaande beweging.
Groenten snijden
Vlees snijden en mals maken
Knoflook pletten
Uitbeenmes; kan een smal of breed lemmet hebben en is verkrijgbaar in flexibele en semi-flexibele uitvoeringen
Het scheiden van vlees van botten en tegelijkertijd de hoeveelheid vleesverspilling verminderen
Door kraakbeen snijden
Vet nauwkeurig trimmen
Vis fileren

Schilmesje: zijn licht van gewicht en hebben een kort lemmet met een puntige punt, waardoor ze geschikt zijn voor delicaat meswerk
schillen van de schil voor garnering
garnalen ontdoen van hun darmkanaal
overtollig vet van vlees verwijderen
Een slagersmes is een universeel mes voor het villen, trimmen, fileren en snijden van grote stukken vlees. Slagersmessen hebben een lang, dun lemmet dat soms naar boven is afgerond. Hiermee kunt u een groot stuk vlees in één keer snijden
Onderhoud van messen: goed slijpen, schoonmaken en opbergen zijn allemaal belangrijke tips voor de veiligheid van messen
Maak je mes schoon zodra je het niet meer gebruikt om kruisbesmetting te voorkomen
Was uw messen met de hand af in plaats van ze in de vaatwasser te doen
Slijp en slijp uw messen regelmatig om het lemmet scherp te houden
Laat de messen volledig aan de lucht drogen voordat u ze opbergt
Was uw messen altijd af wanneer u de zending ontvangt, omdat er olie wordt gebruikt om ze te beschermen tegen roest.
Wij raden aan om minimaal eenmaal per jaar een professionele afstelling te laten doen, zelfs als u thuis slijpt. Als u uw eigen messen niet slijpt, raden wij aan om ze te laten slijpen wanneer ze dof aanvoelen. Een scherp mes is altijd veiliger dan een bot mes.


Hét online veilinghuis voor jou!

Catawiki is het meest bezochte online platform in Europa voor bijzondere objecten geselecteerd door experts, en biedt wekelijks meer dan 65.000 objecten aan voor de veiling. Het is onze missie om onze klanten een spannende en probleemloze ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van bijzondere, moeilijk te vinden objecten.


Waarom Catawiki?
  • Lage veilingkosten
  • Al onze objecten zijn gecontroleerd door onze 240+ experts
  • 24/7 meebieden in onze app

    Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki.
  • Advertentienummer: a1513928621