Call center headset basic - Zwart - Refurbished

€ 19,96
Verzenden
873sinds 15 feb. '24, 22:18
Deel via
of

Kenmerken

ConditieRefurbished

Beschrijving

inc btw - verzending - garantie

Eenvoudig te gebruiken mute-functie kunt u met één druk op de knop het geluid van uw microfoon dempen, wat handig is voor privémomenten tijdens gesprekken. Daarnaast kunt u met de handige volumeregelaar aan de zijkant van de headset het volume naar wens aanpassen, zodat u altijd het perfecte luisterniveau kunt bereiken.

 

Of u nu lange uren aan de telefoon doorbrengt of kortere gesprekken voert, deze headset is ontworpen voor langdurig comfort. De verstelbare hoofdband en zachte oorkussens zorgen ervoor dat u zich prettig voelt, zelfs tijdens de langste gesprekken.

 

Met zijn strakke zwarte design past deze headset perfect in elke professionele omgeving. Of u nu thuis werkt of in een druk callcenter, deze headset is de ideale metgezel voor al uw communicatiebehoeften.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Eenvoudige mute-functie voor privacy tijdens gesprekken
  • Handige volumeregelaar voor aanpassing van het luisterniveau
  • Verstelbare hoofdband en zachte oorkussens voor langdurig comfort
  • Strak zwart design voor een professionele uitstraling

Toelichting op staat:

Refurbished – Refurbished producten kunnen lichte gebruikssporen vertonen, maar ze zijn grondig getest en gereviseerd. De afbeelding dient als illustratie van de staat waarin het te ontvangen product zich bevindt.

 

Heeft u vragen of specifieke vereisten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Voel u vrij om ons een bericht te sturen voor vragen.

 

**Opmerking: Refurbished producten kunnen lichte gebruikssporen vertonen, maar ze zijn grondig getest en gereviseerd. De afbeelding dient als illustratie van de staat waarin het te ontvangen product zich bevindt.

Advertentienummer: a1498683734