Tannoy Dimension TD10 Floorstanding Speakers

€ 2.850,00
Ophalen
95417sinds 29 feb. '24, 15:48
Deel via
of

Kenmerken

TypeFront, Rear of Stereo speakers
Wattage120 watt of meer

Beschrijving

Productdetails
  • Product: Tannoy Dimension TD10 Floorstanding Speakers

Productbeschrijving:
De Tannoy Dimension TD10 is een high-end vloerstaande luidspreker die bekend staat om zijn uitstekende geluidskwaliteit en robuuste bouwkwaliteit. De luidsprekers bieden een indrukwekkende geluidservaring met gedetailleerde hoge tonen, rijke middentonen en krachtige basrespons. De TD10 maakt gebruik van Tannoy’s gepatenteerde Dual Concentric™ technologie voor een coherente en nauwkeurige geluidsweergave over het hele spectrum. Cosmetische beschrijving:
De Tannoy TD10 is in mooie staat met minimale gebruikssporen. Deze subtiele tekenen van gebruik zijn duidelijk aangegeven op de foto’s, zodat kopers een goed beeld krijgen van de esthetische staat van de luidsprekers.

Functionele aantekeningen:
Met een gevoeligheid van 91dB/6 Ohms, zijn de TD10 luidsprekers relatief veeleisend qua versterking, maar ze presteren uitstekend met een breed scala aan versterkers, van SET-systemen tot krachtige solid-state versterkers. De TD10’s bieden een naadloze overgang van de bovenste middentonen naar het hoogste einde van het spectrum, waardoor een rijk gedetailleerd geluid wordt geproduceerd dat goed geschikt is voor een breed scala aan muziekgenres​​.
Specificaties
  • Frequentierespons: 42Hz-54kHz
  • Crossover: Biwired, met first-order lowpass en highpass filters bij 1.4kHz; SuperTweeter met third-order highpass filter bij 14kHz
  • Gevoeligheid: 92dB/W/m
  • Aanbevolen versterking: 40-200W RMS
  • Afmetingen: 30.5″ x 14.7″ x 16.5″ (BxHxD)
  • Gewicht: 69.4 lbs​​.

Inbegrepen
  • 12 maanden garantie

Neem een kijkje op onze webshop, Taste for Audio, voor een uitgebreide selectie aan hifi-producten.

Taste for Audio is een jong en groeiend bedrijf in Vintage - en moderne Mid-Fi en Hi-Fi geluidsapparatuur. Ons brede en dynamische assortiment wisselt regelmatig. Af en toe komt er zeldzame en gewilde Vintage Hi-Fi (jaren ’60, '70 en '80) binnen en tegenwoordig met enige regelmaat ook exclusieve, moderne High End. Daardoor menen wij te kunnen voorzien in de behoefte van iedereen die graag muziek luistert of wil upgraden naar een hoger segment. Mocht u iets specifieks zoeken, schroom niet en neem contact op. Wij zullen altijd proberen om iedere klant naar tevredenheid te helpen. De juiste combinatie versterker en luidsprekers maakt in veel gevallen het verschil!


We streven naar een duurzame wereld en daarom bieden wij zeer veel tweedehands audio aan. Alle audio wordt echter voor verkoop altijd grondig gereinigd, getest en technisch nagezien of gerepareerd waar nodig.

Wij staan achter ons product en u krijgt 3 maanden garantie bij afhalen of verzekerde verzending, tenzij anders vermeld in de advertentie. Uiteraard vervalt de garantie direct bij doorverkoop, onkundig/oneigenlijk gebruik of wanneer bij geconstateerde gebreken zelf reparaties wordt uitgevoerd.
Indien u specifieke vragen heeft over de garantie die wij bieden kunt u onze website raadplegen.

Inruil is bespreekbaar en defect apparatuur kan bij ons worden ingeleverd of ter reparatie aangeboden. Een prijsopgave voor reparaties wordt op voorhand niet gegeven, maar de ervaring leert wel dat in veel gevallen een reparatie het geld waard is en de moeite loont

Bekijk ook onze instagram voor de audio liefhebber @tasteforaudio
Advertentienummer: m2086802805