Draagbare radio AM/FM/SW (Batterijen, Alarm)

€ 19,50
Verzenden
Verzenden voor € 4,95
120923sinds 25 feb. '23, 07:12
Deel via
of

Kenmerken

Productnummer (EAN)5412810292196
ConditieNieuw

Beschrijving

Analoge wereldradio van Nedis- Wil jij ook op reis alle Nederlanse radiozenders kunnen beluisteren? Dan is deze draagbare radio met wereldantenne een ideale keuze. Je kunt hier naast AM- en FM-zenders namelijk op de korte golf ook in het buitenland alle Nederlandse zenders beluisteren.
Handige wereldradio met draaglusDeze wereldradio is ideaal om mee op reis te nemen, ofom in Nederland ook buitenlandse zenders te beluisteren. De radio kan namelijkniet alleen AM- en FM-frequenties ontvangen, ook de korte golf is beschikbaar. Deze korte golf wordt gebruikt door internationale omroeporganisaties. Zokun je zelfs aan de andere kant van de wereld nog luisteren naar je favoriete zenders. En natuurlijk is het ook mogelijk om naar zenders van de andere kant van de wereld te luisteren.
Eenvoudig in gebruikDeze radio is gemakkelijk in gebruik, je kunt eenvoudig de gewenste modulatie instellen (AM/FM/SW). Selecteer vervolgens frequentieband die jij wilt beluisteren. De geselecteerde golflengte wordt op het display getoont. Draai simpelweg aan de knop van de radio om het gewenste station te vinden. De afstemschaal is groot waardoor de radio gemakkelijk op precies de juiste frequentie te zetten is. Ook kun je gemakkelijk de toon en het volume instellen. De radio beschikt ook over een wekker die een alarmsignaal kan afgeven. De radio werkt op batterijen, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen.
Eigenschappen:
  • AM/FM/SW-radio
  • Werkt op 2x AA batterijen
  • Handig voor onderweg
  • Grote afstemschaal
  • Volume- en toonregeling
  • Heeft een wekker met alarm
  • Sublieme geluidskwaliteit
  • Garantie: 2 jaarOnze voordelen:
- Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
- Nergens goedkoper
- Reuze assortiment
- Niet goed, geld terug
- Levering in Nederland en België
Advertentienummer: a1472144326