Leen nu geheel gratis een VHS - Betamax of VCC videorecorder

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 10,00
12408sinds 15 mar. '22, 18:01
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
TypeVHS-speler of -recorder

Beschrijving

Koop geen "Kat in de zak", maar leen een videorecorder of camera die het gewoon doet!.

VHS-Recorder.
 
Wij stellen u voor de duur van 1 week een zéér gebruiksvriendelijke  AIWA VHS videorecorder  ter beschikking, onder de voorwaarde dat u daarna uw videobanden bij ons laat digitaliseren. Het gaat hier om de AIWA FX5200, welke direct aan uw TV is aan te sluiten middels een HDMI-kabel. Daar is steeds meer vraag naar, omdat de meeste nieuwe TV-toestellen geen SCART of TULP / RCA aansluiting meer hebben.

De bediening is uiterst simpel en het afspelen van PAL (=standaard), MESECAM, en NTSC is mogelijk. Ook zijn er 3 snelheden mogelijk, nl : SP (=standaard), LP en EP. De juiste instelling wordt automatisch geselecteerd.

Wij verlangen van u een borgsom van 100,- Euro en voor 10,- Euro is verzending binnen Nederland mogelijk. Mocht er geen digitaliseeropdracht volgen, dan wordt 20,- Euro van uw borg ingehouden als huurbedrag.

Betamax en Video2000 recorder.

I.v.m. gewicht en kwetsbaarheid, zijn deze recorders alleen af te halen. Verzending is helaas niet mogelijk. Het gaat om de legendarische Sony SL-F1E en de Philips VR2334. Voor deze recorders verlangen wij van u een geldige kopie van uw ID-kaart en een borgsom van 150,- Euro. De borgsom (in contanten) krijgt u na het in goede staat terugbrengen gelijk weer in handen, maar mocht er geen digitaliseeropdracht volgen, dan wordt 50,- Euro ingehouden als huurbedrag. U dient zelf een kopie van uw ID-kaart te maken. (Maak het burgerservicenummer (BSN) onleesbaar.)


Videocamera's.

Nu ook een gratis video8, hi8, digital8 of miniDV camera te leen.
Wij verlangen van u een borgsom van 100,- Euro.en voor 10,- Euro is verzending binnen Nederland mogelijk. Mocht er geen digitaliseeropdracht volgen, dan wordt 35,- Euro van uw borg ingehouden als huurbedrag.
Advertentienummer: m1820589523