Droombruidje 9789071794612 J. Groeneveld€ 19,10
Kenmerken
Auteur
Jacques Meerman
Conditie
Zo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)
9789049804350
Jaar (oorspr.)
2015
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken
Auteur: Jacques Meerman
ISBN: 9789049804350
Conditie: Als nieuw
Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken van Jacques Meerman is een fascinerende gastronomische reis door de Nederlanden. Meerman laat zien hoe onze gastronomische traditie in de loop van de eeuwen gevormd is door wereldse invloeden. Door de Arabische landbouwrevolutie werden spinazie en bloemkool geïntroduceerd. In de middeleeuwen leerden we amandelen en de eerste exotische specerijen kennen. De ontdekking van Amerika in 1492 bracht sperziebonen en tomaten, en vanaf de zeventiende eeuw zouden de Indische kruiden ons eten op smaak brengen. Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken is voor de lezers van Gouden jaren van Annegreet van Bergen en Amsterdam van Russell Shorto. Met recepten.
Jacques Meerman (1943) vertaalde vele kookboeken uit diverse talen, onder meer van Claudia
Roden, Harold McGee en Giorgio Locatelli.
dwarsligger® 375
Titel: Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken
Auteur: Jacques Meerman
ISBN: 9789049804350
Conditie: Als nieuw
Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken van Jacques Meerman is een fascinerende gastronomische reis door de Nederlanden. Meerman laat zien hoe onze gastronomische traditie in de loop van de eeuwen gevormd is door wereldse invloeden. Door de Arabische landbouwrevolutie werden spinazie en bloemkool geïntroduceerd. In de middeleeuwen leerden we amandelen en de eerste exotische specerijen kennen. De ontdekking van Amerika in 1492 bracht sperziebonen en tomaten, en vanaf de zeventiende eeuw zouden de Indische kruiden ons eten op smaak brengen. Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken is voor de lezers van Gouden jaren van Annegreet van Bergen en Amsterdam van Russell Shorto. Met recepten.
Jacques Meerman (1943) vertaalde vele kookboeken uit diverse talen, onder meer van Claudia
Roden, Harold McGee en Giorgio Locatelli.
dwarsligger® 375
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nl...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Rotterdam
3x bekeken
1x bewaard
Sinds 11 sep '25
Advertentienummer: a1517665803
Populaire zoektermen
readers digest de wereld van eeuw tot eeuwgeschiedenis der martelarende geschiedenis van de joden schamaeen kennismaking met de oude wereldgeschiedenis gevengeschiedenis van de luchtvaartgeschiedenis der wereld in woord en beeldde wereld in wordinggrote geillustreerde wereld geschiedenisgeschiedenis inzichtde complete geschiedenis van amsterdamgeschiedenis van koninklijke shellgeschiedenis van koninklijke shellde oude geschiedenis van de jodenoprolbare puzzelmat in Denksport en Puzzelszundapp oldtimer in Brommers | Oldtimersoude pers in Antiek | Kleden en Textielzx9r motorblok in Onderdelen | Kawasakiktm schoenen in Onderdelen | Hondaembrasse haken in Stoffering | Gordijnen en Lamellenbvlgari ring in Ringentorso in Curiosa en Brocanteskylanders imaginators nintendo switch in Games | Nintendo Wii Ubeanie boos in Speelgoed | Knuffels en Pluche