Kenmerken
Beschrijving
Gezond eten in de overgang
(Marilyn Glenville & Lewis Esson)
Voor de eerste keer geven een voedingsdeskundige en chefkok samen meet dan honderd verrukkelijke recepten.
Iedere vrouw komt ooit in de overgang. Uit medisch onderzoek is echter gebleken dat veel van de symptomen die we met de overgang associëren, zoals gewrichtspijn, stemmingswisselingen, gewichtstoename en opvliegers, in veel gevallen te maken hebben met de westerse voeding en dat ze vrijwel onbekend zijn in landen zoals Japan, waar veel sojarijk voedsel wordt gegeten.
In Gezond eten in de overgang legt Marilyn Glenville uit hoe je voeding als een natuurlijk alternatief voor hormoonvervangende therapie kan werken, wat veel betere resultaten oplevert dan welk geneesmiddel ook. Marilyn Glenville en Lewis Esson hebben voor elke maaltijd van de dag recepten samengesteld, die rijk zijn aan de drie gezonde groepen voedingsstoffen: fyto-oestrogenen, essentiële vetzuren en antioxidanten, die van nature al in veel gewone ingrediënten zitten.
Deze recepten leveren gegarandeerd geen risico's en hebben geen bijwerkingen. Ze dragen niet alleen bij tot het verminderen of zelfs doen verdwijnen van sommige symptomen, ze beschermen ook tegen osteoporose, hartaandoeningen en andere ziekten.
Ontbijten en runches
Soepen, voorafjes en snacks
Lunches en lichte gerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Desserts
Brood, gebak en koekjes
Basisrecepten
Paperback, 160 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Inmerc, 2007
ISBN 9789066119550
Alleen verzenden, niet ophalen
Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd