Kenmerken

Jaar (oorspr.)
2007
Productnummer (ISBN)
9789066119550
Conditie
Gelezen
Auteur
Marilyn Glenville & Lewis Esson

Beschrijving

 

Gezond eten in de overgang

(Marilyn Glenville & Lewis Esson)

Voor de eerste keer geven een voedingsdeskundige en chefkok samen meet dan honderd verrukkelijke recepten.

Iedere vrouw komt ooit in de overgang. Uit medisch onderzoek is echter gebleken dat veel van de symptomen die we met de overgang associëren, zoals gewrichtspijn, stemmingswisselingen, gewichtstoename en opvliegers, in veel gevallen te maken hebben met de westerse voeding en dat ze vrijwel onbekend zijn in landen zoals Japan, waar veel sojarijk voedsel wordt gegeten.



In Gezond eten in de overgang legt Marilyn Glenville uit hoe je voeding als een natuurlijk alternatief voor hormoonvervangende therapie kan werken, wat veel betere resultaten oplevert dan welk geneesmiddel ook. Marilyn Glenville en Lewis Esson hebben voor elke maaltijd van de dag recepten samengesteld, die rijk zijn aan de drie gezonde groepen voedingsstoffen: fyto-oestrogenen, essentiële vetzuren en antioxidanten, die van nature al in veel gewone ingrediënten zitten.

Deze recepten leveren gegarandeerd geen risico's en hebben geen bijwerkingen. Ze dragen niet alleen bij tot het verminderen of zelfs doen verdwijnen van sommige symptomen, ze beschermen ook tegen osteoporose, hartaandoeningen en andere ziekten.

Ontbijten en runches

Soepen, voorafjes en snacks

Lunches en lichte gerechten

Hoofdgerechten

Bijgerechten

Desserts

Brood, gebak en koekjes

Basisrecepten

 

Paperback, 160 pag., geïllustreerd, register

Uitg. Inmerc, 2007

ISBN 9789066119550

 

Alleen verzenden, niet ophalen

Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd

Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd

Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Roosendaal
61x bekeken
4x bewaard
Sinds 11 jan '25
Advertentienummer: a1509712265