Ontwikkelings Psychologie, Robert S. Feldman€ 6,50
De Goede Visgids, Wouter Klootwijk
€ 5,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 3,95
Thuisbezorgd voor € 4,25
750sinds 15 feb. '24, 10:46
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2004
AuteurWouter Klootwijk
Beschrijving
De Goede Visgids
Vis eten met een goed geweten
Auteur: Wouter Klootwijk
Uitgave: Schuyt & Co, 2004
Paperback, 134 pagina's, formaat 18 x 24 x 1 cm
In deze gids worden circa 80 soorten vis en schaal- en schelpdieren beschreven waarbij wordt aangegeven of ze met een goed geweten gegeten kunnen worden.
Het boek bestaat uit twee delen. In deel een informatie over onder meer de vishandel, de visserij, het kweken van vissen, keurmerken en vis culinair.
Het tweede deel beschrijft vissoorten, schaal- en schelpdieren die in de Nederlandse handel verkrijgbaar zijn. Via een schaalverdeling van groen naar rood kan de lezer zien hoe het met de stand ervan is gesteld. Groen is de beste keuze (onder meer Zeeuwse oester en haring), oranje: de soort staat onder druk (onder meer tarbot en gamba), toch is dit een betere keuze dan een soort op de rode lijst, rood: kies deze soort, in ieder geval op dit moment, even niet, neem liever een alternatief (onder meer zeeduivel en zwaardvis).
Een fraai uitgegeven gids met vele kleurenfoto's van onder meer de beschreven vissen. Met alfabetisch register, tweekolommendruk. Handig voor wie graag vis eet.
Wouter Klootwijk is bekend als journalist en programmamaker. Hij maakte o.a. de televisieprogramma’s Keuringsdienst van Waarde, Klootwijk aan Zee en De Wilde Keuken. Daarnaast schrijft hij columns voor o.a. Het Parool, De Gelderlander, De Gooi- en Eemlander, De Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden, NRC Handelsblad en een radiocolumn voor Vroege Vogels.
Vis eten met een goed geweten
Auteur: Wouter Klootwijk
Uitgave: Schuyt & Co, 2004
Paperback, 134 pagina's, formaat 18 x 24 x 1 cm
In deze gids worden circa 80 soorten vis en schaal- en schelpdieren beschreven waarbij wordt aangegeven of ze met een goed geweten gegeten kunnen worden.
Het boek bestaat uit twee delen. In deel een informatie over onder meer de vishandel, de visserij, het kweken van vissen, keurmerken en vis culinair.
Het tweede deel beschrijft vissoorten, schaal- en schelpdieren die in de Nederlandse handel verkrijgbaar zijn. Via een schaalverdeling van groen naar rood kan de lezer zien hoe het met de stand ervan is gesteld. Groen is de beste keuze (onder meer Zeeuwse oester en haring), oranje: de soort staat onder druk (onder meer tarbot en gamba), toch is dit een betere keuze dan een soort op de rode lijst, rood: kies deze soort, in ieder geval op dit moment, even niet, neem liever een alternatief (onder meer zeeduivel en zwaardvis).
Een fraai uitgegeven gids met vele kleurenfoto's van onder meer de beschreven vissen. Met alfabetisch register, tweekolommendruk. Handig voor wie graag vis eet.
Wouter Klootwijk is bekend als journalist en programmamaker. Hij maakte o.a. de televisieprogramma’s Keuringsdienst van Waarde, Klootwijk aan Zee en De Wilde Keuken. Daarnaast schrijft hij columns voor o.a. Het Parool, De Gelderlander, De Gooi- en Eemlander, De Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden, NRC Handelsblad en een radiocolumn voor Vroege Vogels.
Advertentienummer: m2081311311
Populaire zoektermen
wouter klootwijkmedicijnen in Gezondheid en Voedingpioppi dieet in Gezondheid en Voedingproject gezond boek in Gezondheid en Voedingvoeding bij gezondheid en ziektede receptenbijbel in Gezondheid en Voedinggrip op koolhydraten in Gezondheid en Voedingketo dieet boeksonja bakker streetfood in Gezondheid en Voedingde afslank receptenbijbel in Gezondheid en Voedingalles draait om hormonen in Gezondheid en Voedingkillerbody lifestyle in Gezondheid en Voedingmatty barnhoorn in Gezondheid en Voedingthe new food in Gezondheid en Voedinghet geheim van slanke mensen in Gezondheid en Voedingbeolink passivemotoplusschotmanstalen velgen c1cognac, leer, leren in Beschermers