Het Paleo Kookboek, Daniel Green. Nieuw!€ 7,95
De Goede Visgids, Wouter Klootwijk
430sinds 17 apr. '25, 08:38
€ 4,95
Ophalen of Verzenden
Kenmerken
Beschrijving
De Goede Visgids
Vis eten met een goed geweten
Auteur: Wouter Klootwijk
Uitgave: Schuyt & Co, 2004
Paperback, 134 pagina's, formaat 18 x 24 x 1 cm
In deze gids worden circa 80 soorten vis en schaal- en schelpdieren beschreven waarbij wordt aangegeven of ze met een goed geweten gegeten kunnen worden.
Het boek bestaat uit twee delen. In deel een informatie over onder meer de vishandel, de visserij, het kweken van vissen, keurmerken en vis culinair.
Het tweede deel beschrijft vissoorten, schaal- en schelpdieren die in de Nederlandse handel verkrijgbaar zijn. Via een schaalverdeling van groen naar rood kan de lezer zien hoe het met de stand ervan is gesteld. Groen is de beste keuze (onder meer Zeeuwse oester en haring), oranje: de soort staat onder druk (onder meer tarbot en gamba), toch is dit een betere keuze dan een soort op de rode lijst, rood: kies deze soort, in ieder geval op dit moment, even niet, neem liever een alternatief (onder meer zeeduivel en zwaardvis).
Een fraai uitgegeven gids met vele kleurenfoto's van onder meer de beschreven vissen. Met alfabetisch register, tweekolommendruk. Handig voor wie graag vis eet.
Wouter Klootwijk is bekend als journalist en programmamaker. Hij maakte o.a. de televisieprogramma’s Keuringsdienst van Waarde, Klootwijk aan Zee en De Wilde Keuken. Daarnaast schrijft hij columns voor o.a. Het Parool, De Gelderlander, De Gooi- en Eemlander, De Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden, NRC Handelsblad en een radiocolumn voor Vroege Vogels.
Vis eten met een goed geweten
Auteur: Wouter Klootwijk
Uitgave: Schuyt & Co, 2004
Paperback, 134 pagina's, formaat 18 x 24 x 1 cm
In deze gids worden circa 80 soorten vis en schaal- en schelpdieren beschreven waarbij wordt aangegeven of ze met een goed geweten gegeten kunnen worden.
Het boek bestaat uit twee delen. In deel een informatie over onder meer de vishandel, de visserij, het kweken van vissen, keurmerken en vis culinair.
Het tweede deel beschrijft vissoorten, schaal- en schelpdieren die in de Nederlandse handel verkrijgbaar zijn. Via een schaalverdeling van groen naar rood kan de lezer zien hoe het met de stand ervan is gesteld. Groen is de beste keuze (onder meer Zeeuwse oester en haring), oranje: de soort staat onder druk (onder meer tarbot en gamba), toch is dit een betere keuze dan een soort op de rode lijst, rood: kies deze soort, in ieder geval op dit moment, even niet, neem liever een alternatief (onder meer zeeduivel en zwaardvis).
Een fraai uitgegeven gids met vele kleurenfoto's van onder meer de beschreven vissen. Met alfabetisch register, tweekolommendruk. Handig voor wie graag vis eet.
Wouter Klootwijk is bekend als journalist en programmamaker. Hij maakte o.a. de televisieprogramma’s Keuringsdienst van Waarde, Klootwijk aan Zee en De Wilde Keuken. Daarnaast schrijft hij columns voor o.a. Het Parool, De Gelderlander, De Gooi- en Eemlander, De Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden, NRC Handelsblad en een radiocolumn voor Vroege Vogels.
Advertentienummer: m2258245238
Populaire zoektermen
emotionele gezondheidgezondheid uit de apotheek van god1 op 1 dieetvoeding en fysieke degeneratiecambridge dieetontstekingsremmende voedingde tao van gezondheidmoerman dieetvoeding bij gezondheid en ziektemoerman dieetvrijheid van voedingfit met voedingvoeding die schaadtcambridge dieetintimacy parfum in Uiterlijk | Parfumhaakse overbrenging in Overige Doe-het-zelf en Verbouwanssems psx2 in Aanhangers en Bagagewagensjan van haasteren shooting pool in Denksport en Puzzelsrvs velgen in Fietsonderdelennike air max 90 44.5 in Schoenenhond klundert in Buiten- en Binnenboordmotorenaggegraat in Militaria | Algemeenunicorn 122 in Carnavalskleding en Verkleedspullentrekhaak mitsubishi outlander in Mitsubishi