[632] OPVOEDING > 6 titels (1-6)Zie omschrijving
LEVENSMIDDELENMICROBIOLOGIE EN -CONSERVERING
€ 34,95
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,25
41sinds 30 mei. '25, 16:29
Kenmerken
Beschrijving
Frank Devlieghere [editor]
LEVENSMIDDELENMICROBIOLOGIE EN -CONSERVERING
9789048627745
Vaste prijs, op lagere biedingen wordt niet gereageerd
€ 39,20 inclusief verzending binnen Nederland
€ 35 bij ophalen in Groningen
wat licht gestoten hoekjes, stempeltje voorin
die Keure professional publishing, © 2016; paperback, 284 blzn
Dit boek introduceert je in de wereld van het conserveren van levensmiddelen. Het leert je welke micro-organismen verantwoordelijk zijn voor het bederf van levensmiddelen en welke pathogenen geassocieerd zijn met voedselvergiftigingen.
De kern van dit boek bestaat uit de diverse manieren waarop micro-organismen geremd of verwijderd kunnen worden in levensmiddelen om zo de houdbaarheid van een levensmiddel te verlengen en de microbiologische veiligheid te verhogen.
Het geeft tevens aan hoe men op een kwantitatieve manier het effect van diverse conserveringssystemen kan voorspellen en hoe met reinigen en desinfectie de contaminatie tijdens de productie geminimaliseerd kan worden.
De hoofdauteur, Prof. Frank Devlieghere, leidt, samen met Prof. Mieke Uyttendaele, het Laboratorium voor Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering (LFMFP) dat deel uitmaakt van de vakgroep Voedselveiligheid en voedselkwaliteit van de Universiteit Gent. Hij is gespecialiseerd in de microbiologische aspecten van conservering van levensmiddelen en doet dit op een kwantitatieve en geïntegreerde manier, eigen aan een bio-ingenieur. Hij is coauteur van meer dan 150 wetenschappelijke publicaties die deel uitmaken van de Web of Science. Hij is medestichter van de technologische dienstverleningscellen Pack4Food en The Flemish cluster of Predictive Microbiology of Foods (CPMF²) en is tevens voorzitter van het excellentiecentrum Food2Know.
LEVENSMIDDELENMICROBIOLOGIE EN -CONSERVERING
9789048627745
Vaste prijs, op lagere biedingen wordt niet gereageerd
€ 39,20 inclusief verzending binnen Nederland
€ 35 bij ophalen in Groningen
wat licht gestoten hoekjes, stempeltje voorin
die Keure professional publishing, © 2016; paperback, 284 blzn
Dit boek introduceert je in de wereld van het conserveren van levensmiddelen. Het leert je welke micro-organismen verantwoordelijk zijn voor het bederf van levensmiddelen en welke pathogenen geassocieerd zijn met voedselvergiftigingen.
De kern van dit boek bestaat uit de diverse manieren waarop micro-organismen geremd of verwijderd kunnen worden in levensmiddelen om zo de houdbaarheid van een levensmiddel te verlengen en de microbiologische veiligheid te verhogen.
Het geeft tevens aan hoe men op een kwantitatieve manier het effect van diverse conserveringssystemen kan voorspellen en hoe met reinigen en desinfectie de contaminatie tijdens de productie geminimaliseerd kan worden.
De hoofdauteur, Prof. Frank Devlieghere, leidt, samen met Prof. Mieke Uyttendaele, het Laboratorium voor Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering (LFMFP) dat deel uitmaakt van de vakgroep Voedselveiligheid en voedselkwaliteit van de Universiteit Gent. Hij is gespecialiseerd in de microbiologische aspecten van conservering van levensmiddelen en doet dit op een kwantitatieve en geïntegreerde manier, eigen aan een bio-ingenieur. Hij is coauteur van meer dan 150 wetenschappelijke publicaties die deel uitmaken van de Web of Science. Hij is medestichter van de technologische dienstverleningscellen Pack4Food en The Flemish cluster of Predictive Microbiology of Foods (CPMF²) en is tevens voorzitter van het excellentiecentrum Food2Know.
Advertentienummer: m2273757386
Populaire zoektermen
medicijnen in Gezondheid en Voedingpioppi dieet in Gezondheid en Voedingproject gezond boek in Gezondheid en Voedingvoeding bij gezondheid en ziektede receptenbijbel in Gezondheid en Voedinggrip op koolhydraten in Gezondheid en Voedingketo dieet boeksonja bakker streetfood in Gezondheid en Voedingde afslank receptenbijbel in Gezondheid en Voedingalles draait om hormonen in Gezondheid en Voedingkillerbody lifestyle in Gezondheid en Voedingmatty barnhoorn in Gezondheid en Voedingthe new food in Gezondheid en Voedinghet geheim van slanke mensen in Gezondheid en Voedingzweedse in Pluimveetechnics rs-b100eric kuster in Hanglampenpuch crossbrommerjordan 2 off white in Schoenentimberland 45honda pcx 125 in Hondate huur opslagruimte in Overige Hobby en Vrije tijdorvelte in Antiek en Kunstgedragen dames ondergoed nijmegen in Kleding, Dames