Voeding als medicijn, Friedrich Bohlmann € 9,00
De ontdekkers van onze voeding, Paul Balduck
60sinds 8 jun. '25, 15:26
€ 9,00
Verzenden
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Beschrijving
De ontdekkers van onze voeding, Paul Balduck
Een biochemische geschiedenis van Hippocratus tot functionele voeding
paperback 132 p., als nieuw
Je weet wel dat onze voeding uit proteïnen, koolhydraten, vetten en nog wat bijkomende stofjes bestaat, maar wie heeft ons dat wijsgemaakt? Wie onderzocht de bestemming van al die voedingsbestanddelen in ons lichaam? Wie was zo bezorgd om ons welzijn dat hij/zij ons dat ene zaligmakende voedingspatroon wilde aanmeten, met de belofte van een eeuwige jeugd en gezondheid? Je komt het te weten in dit boek, dat onze voeding vanuit een historische hoek bekijkt. Naast de nodige nutritionele informatie kom je ook de historische ontwikkelingsfasen ervan te weten. Altijd nuttig bij een gesprek of debat over gezonde voeding! Kwestie ook van de fundamenten wat beter te ordenen en te onthouden of zelf op onderzoek te gaan naar nog meer informatie over je geplande keuzes. Het boek is dus bedoeld voor al wie in voeding geïnteresseerd is: de voedingsdeskundige, de arts, de leraar en de student, de onderzoeker, de consulent en de kritische consument... De auteur is een biochemicus die zijn hele loopbaan in de voedingssector gewerkt heeft en vele ervaringen opdeed in kwaliteitsborging, voedselveiligheid, wetgeving, productontwikkeling, distributie en voorlichting.
Een biochemische geschiedenis van Hippocratus tot functionele voeding
paperback 132 p., als nieuw
Je weet wel dat onze voeding uit proteïnen, koolhydraten, vetten en nog wat bijkomende stofjes bestaat, maar wie heeft ons dat wijsgemaakt? Wie onderzocht de bestemming van al die voedingsbestanddelen in ons lichaam? Wie was zo bezorgd om ons welzijn dat hij/zij ons dat ene zaligmakende voedingspatroon wilde aanmeten, met de belofte van een eeuwige jeugd en gezondheid? Je komt het te weten in dit boek, dat onze voeding vanuit een historische hoek bekijkt. Naast de nodige nutritionele informatie kom je ook de historische ontwikkelingsfasen ervan te weten. Altijd nuttig bij een gesprek of debat over gezonde voeding! Kwestie ook van de fundamenten wat beter te ordenen en te onthouden of zelf op onderzoek te gaan naar nog meer informatie over je geplande keuzes. Het boek is dus bedoeld voor al wie in voeding geïnteresseerd is: de voedingsdeskundige, de arts, de leraar en de student, de onderzoeker, de consulent en de kritische consument... De auteur is een biochemicus die zijn hele loopbaan in de voedingssector gewerkt heeft en vele ervaringen opdeed in kwaliteitsborging, voedselveiligheid, wetgeving, productontwikkeling, distributie en voorlichting.
Advertentienummer: m2277074390
Populaire zoektermen
emotionele gezondheidgezondheid uit de apotheek van god1 op 1 dieetvoeding en fysieke degeneratiecambridge dieetontstekingsremmende voedingde tao van gezondheidmoerman dieetvoeding bij gezondheid en ziektemoerman dieetvrijheid van voedingfit met voedingvoeding die schaadtcambridge dieetchateau 430 in Caravansgratis tegels 40 x 60 in Tegels en Klinkerschevrolet 1954 in Auto's | Folders en Tijdschriftenlemieux shirt in Paardrijkledingkippen benodigdheden in Pluimveecamper delfzijl in Campersgratis stoel in Tuintafelswastafel 150cm in Badkamer | Badkamermeubelswestfalia melkstal in Overige Dieren-accessoiresnaaimachine zigzag in Antiek | Naaimachines