De lekkerste wildgerechten
Kenmerken
Beschrijving
De lekkerste wildgerechten
(Sylvie Morren & Pascal Mohr)
Wild en gevogelte bieden ongekende culinaire mogelijkheden. Geroosterd, gestoofd of gebraden, altijd vormen ze de basis van een heerlijke maaltijd.
In dit boek vindt u een ruime keuze aan heerlijke recepten: van eend met sinaasappel en fazant met zwarte bessen tot reefilet met kruiden. Alle recepten worden stap voor stap beschreven en de ingrediënten duidelijk opgesomd. Bovendien krijgt u extra informatie, zoals de bereidingstijd, het aantal kilocalorieën, het cholesterol- en vetgehalte etc. Tenslotte krijgt u tips i.v.m. aangepaste wijnen, garnituur, kruiden en specerijen en marinades.
· Kip
· Haan
· Piepkuiken
· Kalkoen
· Jonge kalkoen
· Parelhoentje
· Eend
· Konijn
· Fazant
· Everzwijn
Patrijs
·
· Haas
· Jong everzwijn
· Hert
· Ree
· Hinde
· Struisvogel
· Gans
· Kartel
· Duif
Gebonden, 124 pah., geïllustreerd, register
Uitg. Zuidned. Uitg., 2002
ISBN 9789043806930/9043806935
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd