Speculaas (José Maréchal)
Kenmerken
Beschrijving
Speculaas (José Maréchal)
Verrassend anders
Het hele jaar door
Hartig en zoet
Met dit boek ontdek je de meest lekkere en spectaculaire smaakcombinaties met speculaas.
Van hartige en zoete sausjes, cheesecake en flensjes tot gevulde kip, gepofte aardappelen, kabeljauw en gesmoorde varkenshaas met speculaas.
De speculaasrecepten zijn bovendien voorzien van prachtige fotografie.
Uitgave met niet-alledaagse recepten waarin speculaas in een of andere vorm een rol speelt. Zoete en hartige gerechten passeren de revue. Het betreft niet alleen cakes, pizza's en gepofte appels, maar ook kip, vis, groente en zelfs bloedworst is van de partij. Gestart wordt met enkele basisrecepten, nodig voor de verwerking van speculaas in de hoofdreceptuur. Soms gaat het om min of meer klassieke of reeds bestaande gerechten waarbij de speculaasbijdrage beperkt blijft tot het toevoegen van een enkel ingrediënt. Het boekje oogt eenvoudig, maar enige ervaring in koken is zeker gewenst. Elke beschrijving beslaat twee pagina's waarvan de rechterbladzijde wordt ingenomen door een duidelijke en bladvullende kleurenfoto. (Voor)bereidingstijden en aantal personen staan steeds aangegeven. Een register is niet aanwezig, maar als inhoudsopgave vindt men voorin alle spijzen op klein formaat gefotografeerd. Kleine druk.
Praktische tips
Zoete en hartige toepassingen
Kleine gerechten
Bistro recepten
Zoete recepten
Gebonden, 70 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Good Cook, 2012
ISBN 9789461430694
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd