Inmaken / Conserveren- 150 verukkelijke recepten - NIEUW

€ 10,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 5,00
778sinds 16 jan. '24, 21:45
Deel via
of

Kenmerken

TypeOverige typen
ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

BESTELLEN KAN ALLEEN DOOR TE KLIKKEN OP DE LINK RECHTS IN DE ADVERTENTIE VIA MIJN WEBSHOP. PLAATS UW BESTELLING IN HET WINKELMANDJE. VERZENDEN EN AFHALEN ZIJN MOGELIJK (IN HET KEUZE-MENU ) EN BIJ MEERDERE PRODUCTEN WORDEN AUTOMATISCH SLECHTS 1X VERZENDKOSTEN BEREKEND. 

BETALING VIA IDEAL OF PAYPAL. 

OOK VERZENDING NAAR BELGIË IS MOGELIJK (BETALING VIA PAYPAL). UW BESTELLING WORDT UITERLIJK 1 WERKDAG NA BESTELLING VERZONDEN. EEN TRACK EN TRACE CODE KRIJGT U VAN MIJ DOOR.

KIJK OOK EENS NAAR MIJN ANDERE ADVERTENTIES. VAAK HEB IK VAN EEN BEPAALD ONDERWERP DIVERSE BOEKEN OP VOORRAAD – SCHEELT IN VERZENDKOSTEN.

Paperback in nieuwstaat, zonder inschrijvingen.

Handboek Inmaken - Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney , met meer dan 150 verukkelijke recepten.

Auteur: Catherine Atkinson Maggie MayhewCo-auteur: Maggie Mayhew

  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789048303045 
  • 19 oktober 2015 
  • 264 pagina's

Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten.



Met dit schitterende boek heeft u een zeer compleet naslagwerk over het conserveren van fruit en groenten in handen. In de inleiding leest u alles over de geschiedenis van het conserveren en krijgt u uitleg over alle conserveertechnieken.



Dit boek bevat daarnaast meer dan 150 recepten voor jam, gelei, marmelade, vruchtenpasta, -boter en -kaas, ingelegd fruit, zoet en hartig tafelzuur, chutney, relish, mosterd en sauzen. De stap-voor-stapinstructies in elk recept leiden, mede dankzij de prachtige kleurenfoto’s, tot een perfect resultaat.

Dit prachtige boek is de ultieme handleiding voor het inmaken en is een must voor elke keuken en iedere kok.

Advertentienummer: a1497589511