Het nieuwe Chinese kookboek (Yan-Kit)
Kenmerken
Beschrijving
Het nieuwe Chinese kookboek (Yan-Kit)
Dit kookboek behandelt de complete Chinese keuken. Na een uitgebreide en rijk geïllustreerde beschrijving van geschiedenis, ingrediënten, keukengerei, basistechnieken en de specifieke kenmerken van de Chinese keuken, volgen de recepten. Deze zijn per onderwerp gerangschikt met van elk gerecht een kleurenfoto. De receptuur is zeer duidelijk met stap-voor stap-instructies, waarbij steeds het gebruik van bepaalde technieken verklaard wordt, zodat je inzicht in deze kookkunst krijgt. Ook worden moeilijke technieken extra uitgelegd aan de hand van kleine foto's. Achterin bevindt zich een bijlage met speciale menu's, een lexicon en alf.reg
Ingrediënten
Keukengerei
Technieken
Recepten: voorgerechten; soepen; vuurpotgerechten; vis, schaal- en schelpdieren; gevogelte; vleesgerechten; groenten; rijst, mie en wontons; nagerechten.
Speciale menu’s uit Sichuan, Kanton, Peking, Shanghai
Gefrituurde gerechten
Vegetarisch menu
Gemengd menu
Speciale recepten
Gebonden met stofomslag, 240 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Spectrum, 1985
ISBN 9027490201
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd