Herbouwen uit het stof 9789055517282 Hoogerland€ 8,85
TOM YAM 9789051216288 Jos Boomgaardt
€ 9,60
Verzenden
Verzenden voor € 2,95
30sinds 2 feb. '24, 06:19
Kenmerken
AuteurJos Boomgaardt, Hennie Franssen-Seebregts
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789051216288
Jaar (oorspr.)1996
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: TOM YAM
Auteur: Jos Boomgaardt, Hennie Franssen-Seebregts
ISBN: 9789051216288
Conditie: meerdere condities aanwezig
Na 15 jaar functioneren in de culinaire top van Nederland reisde Jos Boomgaardt naar landen als China, Japan, de Filippijnen, Indonesië, Maleisië, Vietnam en Thailand om de mogelijkheden te onderzoeken voor het combineren van de klassieke keukens van Europa met die van het Verre Oosten. Na het eerste bezoek aan Thailand was zijn passie een feit: passie voor het volk met zijn beschaving en traditie, passie voor de oorsponkelijkheid van het land, passie voor de Thaise keuken welke volledig verweven is met de boeddhistische levensfilosofie van de bevolking. Vanwege de veelzijdigheid en zuiverheid van de Thaise keuken besloot Jos dat westerse invloeden niet op hun plaats waren: de basis voor restaurant 'Tom Yam' was gelegd. Dit boek is een eerbetoon aan Jos Boomgaardts passie. Hij geeft vele geheimen prijs uit de keuken van zoet, zuur, zout en pikant, door middel van een veertigtal authentieke recepten. Door de duidelijke receptuur, de schitterende kleurenfoto's en de gemakkelijke verkrijg
Titel: TOM YAM
Auteur: Jos Boomgaardt, Hennie Franssen-Seebregts
ISBN: 9789051216288
Conditie: meerdere condities aanwezig
Na 15 jaar functioneren in de culinaire top van Nederland reisde Jos Boomgaardt naar landen als China, Japan, de Filippijnen, Indonesië, Maleisië, Vietnam en Thailand om de mogelijkheden te onderzoeken voor het combineren van de klassieke keukens van Europa met die van het Verre Oosten. Na het eerste bezoek aan Thailand was zijn passie een feit: passie voor het volk met zijn beschaving en traditie, passie voor de oorsponkelijkheid van het land, passie voor de Thaise keuken welke volledig verweven is met de boeddhistische levensfilosofie van de bevolking. Vanwege de veelzijdigheid en zuiverheid van de Thaise keuken besloot Jos dat westerse invloeden niet op hun plaats waren: de basis voor restaurant 'Tom Yam' was gelegd. Dit boek is een eerbetoon aan Jos Boomgaardts passie. Hij geeft vele geheimen prijs uit de keuken van zoet, zuur, zout en pikant, door middel van een veertigtal authentieke recepten. Door de duidelijke receptuur, de schitterende kleurenfoto's en de gemakkelijke verkrijg
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1498125157
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenlisa kookt in Kookboekendaihatsu busporsche 3.4 motormoet nu weg in Campershangklok modernnaafkappen 60mm