Griekenland. De regionale keukens (Pamela Westland)
Kenmerken
Beschrijving
Griekenland. De regionale keukens (Pamela Westland)
In de traditionele Griekse keukens wordt optimaal gebruik gemaakt van de verse producten die er te vinden zijne: vlees, groenten en kruiden van het land, en vis uit de zee. Er wordt maar heel weinig voedsel ingevoerd en de gerechten veranderen naar gelang de seizoenen.
Griekse gerechten zijn meestal niet moeilijk te bereiden. U heeft alleen wat geduld, een handje vol kruiden en goede, verse ingrediënten nodig voor resultaten die eenieder zich nog lang zal; heugen.
Dit boek weerspiegelt de liefde van de Grieken voor lekker eten en introduceert op overtuigende wijze de veelzijdigheid van de regionale keukens met een scala van heerlijke gerechten.
Mezethes
Soepen en sauzen
Vis
Vlees
Zuivelproducten
Salades en groenten
Feestkost
Gebak en zoetigheden
Menu’s
Gebonden, 96 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Lantaarn/Time-Life, 1987
ISBN 907048577X
Alleen verzenden, niet ophalen
Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd