Wie Is Wie In De Tweede Wereldoorlog 9789059772380€ 7,20
Eten In Italie 9789080379510 Priscilla Carluccio
€ 8,00
Verzenden
Verzenden voor € 2,95
10sinds 19 apr. '24, 06:22
Kenmerken
AuteurPriscilla Carluccio, A. Carluccio
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789080379510
Jaar (oorspr.)1997
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Eten In Italie
Auteur: Priscilla Carluccio, A. Carluccio
ISBN: 9789080379510
Conditie: Goed
Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij. Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is volgens Antonio Carluccio de laatste jaren op een droevige manier uit veel massaproducten verdwenen. Het gaat om rijp fruit, rechtsreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten; het gaat om vis rechtstreeks uit de rivier of de zee; om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren; om groenten rechtstreeks van de velden, met de aarde nog aan de wortels. Dit, zo schrijft de auteur, is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!
In Eten in Italië beschrijven Antonio Carluccio en zijn vrouw Priscilla de goede tradities uit het verleden in combinatie met de culinaire inzichten van deze tijd. Maar bovenal presenteert dit boek hun persoonlijke kijk op het Italiaanse eten – waar de ingrediënten vandaan komen en waarom ze smaken zoals ze smaken.
Eten in Italië is een ware encyclopedie over Italiaanse voedingswaren, met meer dan 200 klassieke en hedendaagse recepten van een ’s werelds grootste autoriteiten op het gebied van Italiaans eten.
Titel: Eten In Italie
Auteur: Priscilla Carluccio, A. Carluccio
ISBN: 9789080379510
Conditie: Goed
Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij. Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is volgens Antonio Carluccio de laatste jaren op een droevige manier uit veel massaproducten verdwenen. Het gaat om rijp fruit, rechtsreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten; het gaat om vis rechtstreeks uit de rivier of de zee; om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren; om groenten rechtstreeks van de velden, met de aarde nog aan de wortels. Dit, zo schrijft de auteur, is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!
In Eten in Italië beschrijven Antonio Carluccio en zijn vrouw Priscilla de goede tradities uit het verleden in combinatie met de culinaire inzichten van deze tijd. Maar bovenal presenteert dit boek hun persoonlijke kijk op het Italiaanse eten – waar de ingrediënten vandaan komen en waarom ze smaken zoals ze smaken.
Eten in Italië is een ware encyclopedie over Italiaanse voedingswaren, met meer dan 200 klassieke en hedendaagse recepten van een ’s werelds grootste autoriteiten op het gebied van Italiaans eten.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1500847706
Populaire zoektermen
antonio carlucciooma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenjamie kookt italiekookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenaltum maanvisstompe deur met glas 83x201voerton 25 literchalwyn lampeames bank