Restaurant Ciel Bleu - De Eigenzinnige Franse keuken - NIEUW
Kenmerken
Beschrijving
BESTELLEN KAN ALLEEN DOOR TE KLIKKEN OP DE LINK RECHTS IN DE ADVERTENTIE VIA MIJN WEBSHOP. PLAATS UW BESTELLING IN HET WINKELMANDJE. VERZENDEN EN AFHALEN ZIJN MOGELIJK (IN HET KEUZE-MENU ) EN BIJ MEERDERE PRODUCTEN WORDEN AUTOMATISCH SLECHTS 1X VERZENDKOSTEN BEREKEND.
BETALING VIA IDEAL OF PAYPAL.
OOK VERZENDING NAAR BELGIË IS MOGELIJK (BETALING VIA PAYPAL). UW BESTELLING WORDT UITERLIJK 1 WERKDAG NA BESTELLING VERZONDEN. EEN TRACK EN TRACE CODE KRIJGT U VAN MIJ DOOR.
KIJK OOK EENS NAAR MIJN ANDERE ADVERTENTIES. VAAK HEB IK VAN EEN BEPAALD ONDERWERP DIVERSE BOEKEN OP VOORRAAD – SCHEELT IN VERZENDKOSTEN.
IN MIJN WEBSHOP BOEKENHOBBY.NL STAAN VELE ANDERE VERZAMELAARS-ITEMS, GESCHIEDENIS-, HOBBY- NATUUR- EN KUNSTBOEKEN TEGEN REDELIJKE PRIJZEN.
Gebonden met stofomslag in nieuwstaat, zonder inschrijvingen.
Auteur: Jurriaan Geldermans Onno KokmeijerCo-auteur: J. Geldermans
- Nederlands
- Hardcover
- 9789058562203
- 01 juni 2007
- 144 pagina's
Culinair genieten op hoog niveau, dat kan voluit in het luxueuze en stijlvolle sterrestaurant Ciel Bleu, op de 23ste verdieping van het Okura Hotel in Amsterdam.
Chef Onno Kokmeijer en zijn team verwennen er hun gasten met een Cuisine Créative gekruid met regionale toetsen. Deze bijzonder gedreven chef gaat in gezelschap van fotograaf en auteur op bezoek bij bekende en bevriende telers om o.m. Opperdoezer Ronde, vergeten groenten en Waterland vlees te selecteren. Met vishandel van As trekt het team naar Schotland om zalm te gaan vissen. Al deze exclusieve ingrediënten worden in de keuken van Ciel Bleu met een snuifje inventiviteit verwerkt tot hemelse gerechten.
Een vijftigtal van deze smaakvolle creaties worden in deze publicatie haarfijn uit de doeken gedaan en prachtig gefotografeerd. Sommelier Jeroen Smeenk completeert elk gerecht met een passend wijntje.