De Pompoen - Geschiedenis, folklore, oude recepten - NIEUW
Kenmerken
Beschrijving
BESTELLEN KAN ALLEEN DOOR TE KLIKKEN OP DE LINK RECHTS IN DE ADVERTENTIE VIA MIJN WEBSHOP. PLAATS UW BESTELLING IN HET WINKELMANDJE. VERZENDEN EN AFHALEN ZIJN MOGELIJK (IN HET KEUZE-MENU ) EN BIJ MEERDERE PRODUCTEN WORDEN AUTOMATISCH SLECHTS 1X VERZENDKOSTEN BEREKEND.
BETALING VIA IDEAL OF PAYPAL.
OOK VERZENDING NAAR BELGIË IS MOGELIJK (BETALING VIA PAYPAL). UW BESTELLING WORDT UITERLIJK 1 WERKDAG NA BESTELLING VERZONDEN. EEN TRACK EN TRACE CODE KRIJGT U VAN MIJ DOOR.
KIJK OOK EENS NAAR MIJN ANDERE ADVERTENTIES. VAAK HEB IK VAN EEN BEPAALD ONDERWERP DIVERSE BOEKEN OP VOORRAAD – SCHEELT IN VERZENDKOSTEN.
IN MIJN WEBSHOP BOEKENHOBBY.NL STAAN VELE ANDERE VERZAMELAARS-ITEMS, GESCHIEDENIS-, HOBBY- NATUUR- EN KUNSTBOEKEN TEGEN REDELIJKE PRIJZEN.
Hardcover in absolute nieuwstaat, zonder inschrijvingen.
Auteur: Arneo Nizzoli
- Nederlands
- Hardcover
- 9783829016421
- 143 pagina's
Pompoenen maken sinds jaar en dag deel uit van de traditionele Italiaanse keuken. De geschiedenis van deze vruchten wordt in dit boek beschreven, gevolgd door een nauwgezette analyse waarmee wordt aangetoond dat de pompoen ideale eigenschappen bezit voor de moderne voeding.
Arneo Nizzoli, restaurateur in Villastrada bij Dosolo (MN), door de pers "pompoenkoning"genoemd vanwege de hartstocht waarmee hij zich wijdt aan de studie van deze groente en die hem tot een onbetwistbare autoriteit op dit gebied maakt, presenteert de pompoen in traditionele én uiterst moderne gerechten. Samen met Nizzoli zijn voor dit boek meer dan veertig van de beste chef-koks en banketbakkers uit Italië uitgenodigd om de toepassing van deze zoete groente in de keuken aan te moedigen door ieder van hen een bijzonder recept te laten samenstellen.