Het komplete Chinees-Indisch receptenboek
Kenmerken
Beschrijving
Het komplete Chinees-Indisch receptenboek
(Wiebe Andringa)
Pittige vleesgerechten, geraffineerde bereidingswijzen voor vis, kip en groenten zijn slechts enkele aspecten van de Chinees-Indische keuken.
In dit boekje vol Aziatische heerlijkheden kan iedereen die eens geen andijvie met aardappelen en een gehaktbal wil genoeg inspiratie opdoen voor het beleven van vele culinaire avonturen.
Voorgerechten en soepen
Gerechten met rijst en mie
Sajoers en andere groentegerechten
Vleesgerechten
Kipgerechten
Visgerechten
Sate en satésauzen
Eiergerechten
Sambals en sambals goreng
Gerechten met tahoe en tempeh
Bijgerechten
Paperback, 95 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Phoenix, 1987
ISBN: geen
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd