Emotionele gezondheid 9789021587004 T. Goleman-Bennett€ 15,90
Meat 9789021545707 Adrian Richardson
€ 11,80
Verzenden
60sinds 16 nov. '24, 08:09
Kenmerken
AuteurAdrian Richardson
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789021545707
Jaar (oorspr.)2009
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Meat
Auteur: Adrian Richardson
ISBN: 9789021545707
Conditie: Als nieuw
De Australische kok Adrian Richardson is een gepassioneerd vleesexpert. Met Meat heeft hij een boek geschreven dat een ode brengt aan zowel het dier zelf als aan de culinaire waarde van vlees. Richardson vertelt alles wat hij weet over rund-, varkens- en lamsvlees, over kip, gevogelte en wild. Waar komt goed vlees vandaan en waar kun je het kopen? Waar moet je op letten bij het kiezen van het juiste vlees? Richardson, eigenaar van het beroemde vleesrestaurant La Luna Bistro in Melbourne, maakt de lezer vervolgens deelgenoot van alle geheimen van een perfect bereid vleesgerecht – van de ideale biefstuk en een heerlijke T-bonesteak tot een gekruide lamstong en echte ossenstaartsoep. Want Richardson maakt in Meat duidelijk dat er aan een dier veel meer te genieten valt dan enkel de schouders en de dijen. Een onmisbaar naslagwerk voor wie het beste uit zijn vlees wil halen.
Titel: Meat
Auteur: Adrian Richardson
ISBN: 9789021545707
Conditie: Als nieuw
De Australische kok Adrian Richardson is een gepassioneerd vleesexpert. Met Meat heeft hij een boek geschreven dat een ode brengt aan zowel het dier zelf als aan de culinaire waarde van vlees. Richardson vertelt alles wat hij weet over rund-, varkens- en lamsvlees, over kip, gevogelte en wild. Waar komt goed vlees vandaan en waar kun je het kopen? Waar moet je op letten bij het kiezen van het juiste vlees? Richardson, eigenaar van het beroemde vleesrestaurant La Luna Bistro in Melbourne, maakt de lezer vervolgens deelgenoot van alle geheimen van een perfect bereid vleesgerecht – van de ideale biefstuk en een heerlijke T-bonesteak tot een gekruide lamstong en echte ossenstaartsoep. Want Richardson maakt in Meat duidelijk dat er aan een dier veel meer te genieten valt dan enkel de schouders en de dijen. Een onmisbaar naslagwerk voor wie het beste uit zijn vlees wil halen.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1507781596
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekeneeldedakdragers passat variant b824 inch velgen in Banden en Velgentweedehands auto giethoornwitte grindtegelsleerboek psychiatrie voor verpleegkundigen in Boekenikea bank 3 zitsw107 in Carrosserie en Plaatwerklaaf beelden in Verzamelen6 versnellingen in Volkswagen