Emotionele gezondheid 9789021587004 T. Goleman-Bennett€ 15,90
Appel 9789048315208 Christophe Adam
€ 8,00
Verzenden
30sinds 31 dec. '24, 09:07
Kenmerken
AuteurChristophe Adam
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789048315208
Jaar (oorspr.)2017
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Appel
Auteur: Christophe Adam
ISBN: 9789048315208
Conditie: Als nieuw
Geel, rood, groen, oranje... Zacht, stevig, knapperig... Christophe Adam laat u kennismaken met de appel in al zijn verschijningsvormen. U leert van verschillende soorten appels de kenmerken (zoet, zuur, aromatisch, hard) en de mogelijke toepassingen (uit de hand als gezond tussendoortje of om mee te bakken of te koken).
De recepten in dit boek zijn allemaal samengesteld door de chef-patissier zelf. Ontdek de vele geuren, smaken en texturen van een van de populairste vruchten ter wereld. Tot de recepten behoren bekende klassiekers, zoals Tarte tatin, maar ook heerlijke nieuwe creaties, zoals Appeltaart met rabarber en polenta. Bovendien komen er ook nog traditionele en verrassende nagerechten aan bod, zoals Apple Pie en Tempura van appelschillen. En als heerlijke toegift krijgt u nog enkele specialiteiten van een aantal toppatissiers.
Christophe Adam, eerst uitvoerend chef-kok en vervolgens creatief directeur bij Fauchon, heeft een geheel nieuw concept bedacht rond de eclair en chocolade. Hij opende meerdere zaken onder de naam L'Éclair de génie, die zowel in Frankrijk als daarbuiten een enorm succes zijn. Hij heeft voor al diverse boeken op zijn naam staan, waaronder Éclair de génie (2013), Caramel (2014) en Workshop, Les Éclairs (2015).
Titel: Appel
Auteur: Christophe Adam
ISBN: 9789048315208
Conditie: Als nieuw
Geel, rood, groen, oranje... Zacht, stevig, knapperig... Christophe Adam laat u kennismaken met de appel in al zijn verschijningsvormen. U leert van verschillende soorten appels de kenmerken (zoet, zuur, aromatisch, hard) en de mogelijke toepassingen (uit de hand als gezond tussendoortje of om mee te bakken of te koken).
De recepten in dit boek zijn allemaal samengesteld door de chef-patissier zelf. Ontdek de vele geuren, smaken en texturen van een van de populairste vruchten ter wereld. Tot de recepten behoren bekende klassiekers, zoals Tarte tatin, maar ook heerlijke nieuwe creaties, zoals Appeltaart met rabarber en polenta. Bovendien komen er ook nog traditionele en verrassende nagerechten aan bod, zoals Apple Pie en Tempura van appelschillen. En als heerlijke toegift krijgt u nog enkele specialiteiten van een aantal toppatissiers.
Christophe Adam, eerst uitvoerend chef-kok en vervolgens creatief directeur bij Fauchon, heeft een geheel nieuw concept bedacht rond de eclair en chocolade. Hij opende meerdere zaken onder de naam L'Éclair de génie, die zowel in Frankrijk als daarbuiten een enorm succes zijn. Hij heeft voor al diverse boeken op zijn naam staan, waaronder Éclair de génie (2013), Caramel (2014) en Workshop, Les Éclairs (2015).
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1509334044
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekenchristophe felder macaronseugen pauli in Kookboekenairco slang 5 meterusb endoscoopraamroosterachterbank renault cliodonadeo laarzenpuurst jonnie boer in Boekenmt 07 koffertegel bier in Antiek en Kunstkaaskastjeachterklep slot audi in Auto-onderdelen