Chinees – Indisch (Mary Brckel-Beiten)
Kenmerken
Beschrijving
Chinees – Indisch
(Mary Brckel-Beiten)
Koken en eten met een exotisch tintje
Een uitstekend Chinees-Indisch basiskookboekje (pocketboek) met recepten van bekende gerechten als nasi goreng, saté, gado gado, bami, loempia, chop soi, fou yong hai en minder bekende lekkernijen zoals kerrierijst met ananas, Bengaalse biefstuk, kippesmoor en chin chin.
Hoe je het best rijst kunt koken, wat je bij de rijsttafel drinkt en een lijstje 'vreemde woorden' het staat er allemaal in.
Koken en eten met exotisch tintje; het is het proberen waard!
Paperback, 104 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Zomer & Keuning. 1985
ISBN 9021013770
Alleen verzenden, niet ophalen
Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd