Het verboden boek 9789046707265 Ewoud Kieft€ 12,45
Wilde Venkel & Rabarber 9789027444387 A. Withagen
€ 12,05
Verzenden
40sinds 7 jan. '25, 15:32
Kenmerken
AuteurA. Withagen
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789027444387
Jaar (oorspr.)2007
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Wilde Venkel & Rabarber
Auteur: A. Withagen
ISBN: 9789027444387
Conditie: Als nieuw
Wilde venkel & rabarber is een bijzonder kookboek vol recepten met oude en nieuwe ingrediënten, voor alle liefhebbers van lekker eten met een volks- of moestuin of een goede groenteboer. Voor mensen die plezier hebben in het kweken, bereiden en eten van pure, soms verrassende, producten, van 'gewone' sla tot gehaat onkruid, van sperziebonen tot dahlia's. Eet eens een stamppot knapperig onkruid in het vroege voorjaar! Met veel eigenzinnige inmaakrecepten, groentejams, bloemensiropen en kruidenzouten.
Naast recepten omvat Wilde venkel & rabarber ook tips voor het zaaien, werken en oogsten in de tuin, handig gerangschikt per maand. Met prachtige foto's en teksten die al tijdens het bladeren inspireren tot het uit-proberen van nieuwe groenten en gerechten.
Samengesteld door Caroline Zeevat en Ans Withagen, met recepten van beiden.
Caroline Zeevat is grafisch vormgever en heeft een volkstuin in Rotterdam. In 2001 kwam het door haar samengestelde en vormgegeven boek 'Tot nut en genoegen, volkstuincultuur in Nederland' uit. Ans Withagen is foodstylist en maakt reportages voor onder andere 'Buitenleven' en 'Vrienden van het Platteland'. Ze heeft een moestuin in Utrecht.
Titel: Wilde Venkel & Rabarber
Auteur: A. Withagen
ISBN: 9789027444387
Conditie: Als nieuw
Wilde venkel & rabarber is een bijzonder kookboek vol recepten met oude en nieuwe ingrediënten, voor alle liefhebbers van lekker eten met een volks- of moestuin of een goede groenteboer. Voor mensen die plezier hebben in het kweken, bereiden en eten van pure, soms verrassende, producten, van 'gewone' sla tot gehaat onkruid, van sperziebonen tot dahlia's. Eet eens een stamppot knapperig onkruid in het vroege voorjaar! Met veel eigenzinnige inmaakrecepten, groentejams, bloemensiropen en kruidenzouten.
Naast recepten omvat Wilde venkel & rabarber ook tips voor het zaaien, werken en oogsten in de tuin, handig gerangschikt per maand. Met prachtige foto's en teksten die al tijdens het bladeren inspireren tot het uit-proberen van nieuwe groenten en gerechten.
Samengesteld door Caroline Zeevat en Ans Withagen, met recepten van beiden.
Caroline Zeevat is grafisch vormgever en heeft een volkstuin in Rotterdam. In 2001 kwam het door haar samengestelde en vormgegeven boek 'Tot nut en genoegen, volkstuincultuur in Nederland' uit. Ans Withagen is foodstylist en maakt reportages voor onder andere 'Buitenleven' en 'Vrienden van het Platteland'. Ze heeft een moestuin in Utrecht.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1509560864
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenhoogslapermeibloem servieswaaier indonesieford sleutel inlerenbatavus atmosphilips vkr 6843ah mokmiddeleeuwse meubelsgasselternijveen fietshandleiding vw tiguan