Emotionele gezondheid 9789021587004 T. Goleman-Bennett€ 15,90
Smaak 9789059202429 S. Kapoor
€ 6,00
Verzenden
21sinds 9 apr. '25, 19:48
Kenmerken
AuteurS. Kapoor
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789059202429
Jaar (oorspr.)2004
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Smaak
Auteur: S. Kapoor
ISBN: 9789059202429
Conditie: Als nieuw
Bij eten draait het allemaal om het op een geslaagde wijze combineren van de basissmaken -zuur, zout, umami (hartig), bitter en zoet. Maar hoe kan het dat gegrilde vis door een scheutje citroensap zo zoet wordt en waardoor smaakt minestrone zo hartig na toevoeging van wat geraspte parmezaanse kaas? Zodra u begrijpt hoe elementaire smaakcombinaties functioneren en waarom dat zo is, gaat u overheerlijk koken.
Aan elke smaak is één hoofdstuk gewijd, maar zout en umami zijn in één hoofdstuk gecombineerd omdat ze veel gemeen hebben. Aan het begin van elk hoofdstuk staan recepten voor dranken en soepen, zodat u kunt zien hoe slechts twee of drie smaken elkaar beïnvloeden. Verderop in elk hoofdstuk komt de totale verscheidenheid aan smaakcombinaties aan bod. In de laatste twee hoofdstukken wordt uitgelegd hoe smaakmakers als rozemarijn en vanille onze waarneming van de vijf smaken beïnvloeden.
Titel: Smaak
Auteur: S. Kapoor
ISBN: 9789059202429
Conditie: Als nieuw
Bij eten draait het allemaal om het op een geslaagde wijze combineren van de basissmaken -zuur, zout, umami (hartig), bitter en zoet. Maar hoe kan het dat gegrilde vis door een scheutje citroensap zo zoet wordt en waardoor smaakt minestrone zo hartig na toevoeging van wat geraspte parmezaanse kaas? Zodra u begrijpt hoe elementaire smaakcombinaties functioneren en waarom dat zo is, gaat u overheerlijk koken.
Aan elke smaak is één hoofdstuk gewijd, maar zout en umami zijn in één hoofdstuk gecombineerd omdat ze veel gemeen hebben. Aan het begin van elk hoofdstuk staan recepten voor dranken en soepen, zodat u kunt zien hoe slechts twee of drie smaken elkaar beïnvloeden. Verderop in elk hoofdstuk komt de totale verscheidenheid aan smaakcombinaties aan bod. In de laatste twee hoofdstukken wordt uitgelegd hoe smaakmakers als rozemarijn en vanille onze waarneming van de vijf smaken beïnvloeden.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1512595309
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenvol smaak allerhandeclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekendaf 66 in Auto'scarrera first onderdelenhamburger shirtmxsofaheren in Kleding en Accessoiresmengventiel in Verwarming en Radiatorenukelele kindwitte hoogglans in Luidsprekersbolpootklusser tuin in Klussers en Klusbedrijven