Emotionele gezondheid 9789021587004 T. Goleman-Bennett€ 15,90
La pizza 9789043907798 N. Amandonico
€ 15,20
Verzenden
42sinds 24 apr. '25, 07:46
Kenmerken
AuteurN. Amandonico
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789043907798
Jaar (oorspr.)2005
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: La pizza
Auteur: N. Amandonico
ISBN: 9789043907798
Conditie: Als nieuw
Napels, stad van langzaam verdwijnende wijken, waar de was hoog boven de smalle steegjes hangt, stad van bijna oosters aandoende rommelige markten, stad van zwartogige schoonheden en behendige zakkenrollers - maar bovenal: thuishaven van de pizza. Dit boek is Nikko Amandonico's huldeblijk aan de Napolitaanse pizza en de stad zelf. De foto's van Ewa-Marie Rundquist weerspiegelen de sfeer van de straten, waarin Vespa's heen en weer zoeven en van de pizzeria's waar het deeg rijst. Napels, waar constant het vuur in de ovens brandt, en waar mesen samendrommen om de beste pizza van de wereld te verorberen. De auteur voert ons langs de San Marzano-tomaten, die worden verbouwd op de hellingen van de Vesuvius, de mozzarella - het witte Italiaanse kaasje van buffelmelk-, de basilicum en olijfolie, allemaal ingrediënten voor en heerlijke Napolitaanse pizza Margherita. Naast klassieke pizzarecepten vindt u in dit boek ook nieuwe creaties, die zijn gebaseerd op Zuid-Italiaanse ingrediënten.
Titel: La pizza
Auteur: N. Amandonico
ISBN: 9789043907798
Conditie: Als nieuw
Napels, stad van langzaam verdwijnende wijken, waar de was hoog boven de smalle steegjes hangt, stad van bijna oosters aandoende rommelige markten, stad van zwartogige schoonheden en behendige zakkenrollers - maar bovenal: thuishaven van de pizza. Dit boek is Nikko Amandonico's huldeblijk aan de Napolitaanse pizza en de stad zelf. De foto's van Ewa-Marie Rundquist weerspiegelen de sfeer van de straten, waarin Vespa's heen en weer zoeven en van de pizzeria's waar het deeg rijst. Napels, waar constant het vuur in de ovens brandt, en waar mesen samendrommen om de beste pizza van de wereld te verorberen. De auteur voert ons langs de San Marzano-tomaten, die worden verbouwd op de hellingen van de Vesuvius, de mozzarella - het witte Italiaanse kaasje van buffelmelk-, de basilicum en olijfolie, allemaal ingrediënten voor en heerlijke Napolitaanse pizza Margherita. Naast klassieke pizzarecepten vindt u in dit boek ook nieuwe creaties, die zijn gebaseerd op Zuid-Italiaanse ingrediënten.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1513035005
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenkapstok steigerhout in Kapstokkenrond vloerkleed blauwplaystation 5 gran turismo bundelopen dak in Saabkippetje toksporen aan de hemelkaartplotter- in Navigatiemiddelen en Scheepselektronicaronde glazen lamptuinspot gu10deurkozijn met bovenlicht