De Chemie Van Schotse Maltwhisky 9789081305419 R. Brilleman

€ 32,20
Verzenden
00sinds 15 mei. '25, 07:53
Deel via
of

Kenmerken

AuteurR. Brilleman
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789081305419
Jaar (oorspr.)2008

Beschrijving

BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.

Titel: De Chemie Van Schotse Maltwhisky
Auteur: R. Brilleman
ISBN: 9789081305419
Conditie: Als nieuw

Robin Brilleman beschrijft in De chemie van Schotse maltwhisky niet alleen hoe maltwhisky wordt gemaakt, maar ook hoe verschillende aroma's in whisky ontstaan. Hij vertelt over de eigenschappen van de grondstoffen die de verschillende distilleerderijen gebruiken en over de manier waarop er wordt gemout en gedistilleerd. Hoe komt het dat een whisky naar zwarte bessen smaakt? Wanneer kunnen in het proces fruit- of notenaroma’s ontstaan? In welke stills kunnen stoffen met een hoger kookpunt dan alcohol toch mee distilleren en een rozen- of lavendelaroma veroorzaken? En welke invloed hebben de verschillende vaten waarop de whisky’s worden gelagerd?
Over de talloze geuren en smaken die maltwhisky zo aantrekkelijk maken, is nog maar heel weinig gepubliceerd. Dat maakt De chemie van Schotse maltwhisky tot een uniek boek.

Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:

  • Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
  • Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
  • We checken alle boeken eigenhandig
  • Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
  • 30 dagen retourgarantie
Advertentienummer: a1513887387